Printing tool Download PDF

CV

2018Present

Senior konsult

Sverek AB

Löpande konsultuppdrag. Stockholms stad, Älvsjö stadsdelsförvaltning, socialtjänstavdelningen, enheten för barn och ungdomar. Administrativt stöd till enhetschef.

2017 2017

Distriktsansvarig, Account Manager

OneMed Group

Jag arbetar mot befintliga kunder inom mitt segment med tyngdpunkt på kundvårdande aktiviteter och kundanpassade lösningar utifrån företagets erbjudanden. Utbildningar och workshops.

20162017

Senior administrativ assistent

Stockholms stad

Administrativt stöd till förvaltningsdirektör, förvaltningsledning och rapporterar direkt till socialtjänstavdelningens avdelningschef och ingår i socialtjänstavdelningens stab.

1993Present

Förälder

Stockholm

Top Management. Föräldraskap är ett ledarskap i ständig utveckling. Projektledning, förhandling, kreativ problemlösning, coachning, kommunikation och omvårdnad. Du lär dig att vara proaktiv, att vara prestigelös och lösningsfokuserad. En resa i att utveckla empati, tydlighet, trovärdighet, närvaro och aktivt lyssnande.

20152015

Samordnare för ensamkommande flyktingbarn

Stockholm stad

Samordna, administrera och ansvara för att koordinera förnödenheter och tjänster till ett flertal Stockholmsbaserade akutboenden för ensamkommande flyktingbarn.

20152015

Konferensadministratör

Stockholms stad

Ansvar för inköp och leverantörskontakter, internfakturering och övriga administrativa uppgifter. Gästmottagande och service, hjälpa till vid teknikstrul och informera om verksamheten.

 20142015

Projektledning och marknadskommunikation

Viam Nexus

 Projekt- och produktionstledning, marknadskommunikation (bygger, vårdar, utvecklar varumärken), förändringsarbete och processledning. Skriver artiklar och inlägg för sociala medier och bloggar, vägleder och utbildar nya användare av Linkedin, rådgivning kring jobbsökande. 

 2013 2014

PR och kommunikationsansvarig

Talangbanken

 IT/Webbaserat rekryteringsverktyg  Marknadsföring av Talangbankens kandidater via sociala medier, affärsnätverk och direkt till arbetsgivare.
Webbkommunikation, pressreleaser, nyhetsbrev, internkommunikation, sociala medier, support.

 2012 2013

Projekt- och produktionsledare, konsult

Private Planning Consulting AB

Projekt. Produktionsledning/koordinering/webbkommunikation. Uppstart, research och planering för projekt att ta fram informationsmaterial till patienter som får diagnosen prostatacancer och deras partners/anhöriga .

 2008 2012

Projekt- och produktionsledare/marknadskoordinator

EY (f.d. Ernst & Young)

Ansvarig projektledare för företagets sponsoravtal, premium events och marknadsavdelningens kontakter och avtal med externa leverantörer som tryckerier, eventbyråer och distributörer.

Ansvarat för att starta, planera, leda och fördela inkommande produktionsprojekt och uppdrag till avdelningens 15 kollegor. Trycksaksproduktion, event och reklamkampanjer.

Administration av marknadsavdelningens ekonomi och fungerat som stöd och mottagare av marknadsuppdrag och frågor från företagets 60 lokalkontor och nordiska kollegor. I arbetet ingick även kontakter med EY's internationella marknadsorganisation samt implementeringar av internationella initiativ i Sverige.

Löpande uppdatering av projektverktyg, databaser, hantering av licenser och behörigheter.

19812008

Studio Blå m.fl

Butikschef, Teamledare, Projektledare, Säljare, Inköpare

Att som ung vuxen planera och sjösätta min dröm om att starta och driva egna företag har format hela mitt professionella sätt att tänka och agera. Min drivkraft var att skapa en arbetsplats med ett engagerat team av skickliga kollegor där vi hade riktigt kul tillsammans, ett fokus på kundservice de luxe (att alltid göra det lilla extra), att leverera en riktigt härlig upplevelse för våra kunder och ett sammanhang som fick oss att längta till måndagar!

Jag har fått lära mig att tänka lösningsorienterat, att vara drivande, orädd och att aldrig ge upp. Det har utvecklat mitt affärstänk, min förståelse för vikten av kundvård, av att hålla en hög servicenivå och av att säkra kundnöjdhet genom uppföljning.

Planerat, startat och drivit frisörverksamhet (både hyrt egen stol och butik/salongsägare). Allt från att projektleda renovering och inredning av lokaler till försäljning av tjänster och produkter, kundansvar, relationsbyggande kundservice, ansvar för leverantörskontakter och inköp, merförsäljning, inköp av produkter och tjänster, ledarskap, rekrytering av och ansvar för personal (4-5 pers), löpande bokföring, lokalansvar (städ, skylt, underhåll), marknadsföring och budget. Även medverkat vid event, mässor och utbildningar i samarbeten med återförsäljare. Styling för reklamuppdrag, fotograferingar, skivomslag och modevisningar.

Personligt brev

Kommunikativ problemlösare 

Kundtjänsten är företagets hjärta och ansikte utåt! Kundtjänstavdelningen är de personer som direkt skapar värde och relationer för och med kunden. Därför är det så viktigt att kundtjänstmedarbetare får rätt förutsättningar och utbildning, känner tillit, trygghet för varandra och ledningen och har roligt tillsammans i arbetet. Det vill jag gärna vara med och bidra till. 

Humor, snabb i tanken och en lättsam approach är personliga egenskaper som jag tar med mig till jobbet.
Jag är tydlig i min kommunikation vilket hjälper mig att bygga trovärdiga relationer och nätverk.

Min entreprenörsbakgrund gör att jag gillar att se möjligheter och hitta lösningar, att ta initiativ och ansvar och att arbeta emot deadlines och mål. Jag triggas av att ha en intellektuellt stimulerande arbetsmiljö, att jobba i team och att ha inflytande över min egen planering och mitt arbetssätt. Att ha roligt på arbetstid är en förutsättning!

Mina stora intressen är kundrelationer, kommunikation och verksamhetsutveckling och det är i den kontexten jag vill verka. Min blivande arbetsgivares kultur och värdegrund är viktig och jag vill känna att jag är en tillgång på min arbetsplats, där jag förväntas att vara delaktig och engagerad och där gemensamma mål och framgångar ger energi och arbetsglädje!

Ser fram emot att få utbyta mer information vid ett personligt möte.

Vänliga hälsningar, Helene

För fullständigt CV, se min Linkedinprofil.

Referenser lämnas gärna i samband med intervju.

Intressen

Jag älskar snygga, snabba och tekniskt innovativa (el-) bilar! Är en passionerad media- och kulturkonsument och reser så ofta jag kan. Fotografiska är mitt favoritmuseum och jag har ett förflutet som tävlingsdansare på elitnivå. Bor i Farsta och har två utflugna döttrar (21 & 25 ). Ickerökare med B-körkort och bil.