Download PDF

Personligt brev

Kommunikativ problemlösare med service i ryggmärgen!

I nuläget arbetar jag som administrativ assistent på socialförvaltningen Stockholms stad, direkt underställd socialtjänstavdelningens avdelningschef och det är en roll som jag trivs med och tycker är rolig.
Tjänsten är ett vikariat på ett år och sträcker sig fram till 2016-12-31.

Kompetens och erfarenhet

Rollen som administrativ assistent ingår i socialtjänstavdelningens stab och innefattar arbetsuppgifter som; fakturahantering i Agresso, föra protokoll, skicka ut inbjudningar och enkäter via esMaker, skriva anställningsavtal, boka mötesrum, resor och konferenser och övriga administrativa uppgifter. Stöttar även andra chefer i förvaltningsledningen inklusive förvaltningsdirektören i olika administrativa uppdrag.

Har tidigare arbetat som projekt- och produktionsledare, roller som ställer höga krav på egen förmåga att planera och driva mitt arbete och på att både arbeta enskilt och i team.

Personliga egenskaper

Jag har en hög social kompetens, är kommunikativ, glad och pedagogisk. Skrattar gärna tillsammans med mina arbetskamrater, även på arbetstid!

Mitt flexibla förhållningssätt har jag alltid haft god nytta av, inte minst under förra höstens flyktingmottande där ingen dag var den andra lik och alla arbetsuppgifter hade extremt korta deadlines. Mitt uppdrag innebar att koordinera förnödenheter till nyöppnade akutboenden för ensamkommande flyktingbarn. Som mest hade vi ansvar för 1400 ensamkommande. Mat, vakter, kläder, möbler, sängkläder mm. Det var otroligt kul och alla jobbade hårt för att tillsammans lösa uppgiften!

Tydlig, trovärdig med en mycket positiv livshållning. Proaktiv, analytisk och lösningsfokuserad.

Ser fram emot att få utbyta mer information vid ett personligt möte.
Vänliga hälsningar,
Helene

För fullständigt CV, se min Linkedinprofil.

Referenser lämnas gärna i samband med intervju.

Intressen

Jag är en passionerad media- och kulturkonsument och reser gärna. Fotografiska är mitt favoritmuseum och jag har ett förflutet som tävlingsdansare på elitnivå. Jag är lyckligt skild, bor i Farsta och har två döttrar (18 & 23). Ickerökare med B-körkort och bil.

CV

2016

Administrativ assistent

Stockholms stad

Rollen innefattar att administrativt stötta socialtjänstavdelningens avdelningschef, i vissa delar även stötta förvaltningsledningen och ingå i socialtjänstavdelningens stab.

Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat; besvara frågor från avdelningens verksamheter, ansvara för fakturahantering i Agresso, intern fakturering, enkäter och uppföljning i esMaker, personaladministration, protokollföring (Samverkansgrupp, Origo, Barnahus), bokning och planering av resor, konferenser och dylikt, dokumentsamordning, övriga behovsuppgifter åt förvaltningsledningen, samt övriga administrativa uppgifter vid behov.


Även i den här tjänsten har jag användning för ett positivt och prestigelöst förhållningssätt liksom handlingskraft, initiativförmåga och tydlig kommunikation. Jag har möjlighet att själv planera mitt arbete och ta eget ansvar. Arbetsuppgifterna är varierande och rollen är utåtriktad med många interna och externa kontakter.

1993Present

Förälder

Föräldraskap

Top Management. Föräldraskap är ett ledarskap i ständig utveckling. Projektledning, förhandling, kreativ problemlösning, coachning, kommunikation och omvårdnad. Du lär dig att vara proaktiv, att vara prestigelös och lösningsfokuserad. En resa i att utveckla empati, tydlighet, trovärdighet, närvaro och aktivt lyssnande.

20152015

Administratör/Samordnare för ensamkommande flyktingbarn

Stockholms stad


Samordna, administrera och ansvara för att koordinera förnödenheter och tjänster till ett flertal Stockholmsbaserade akutboenden för ensamkommande flyktingbarn.

Nätverkande som arbetsmetod för att möjliggöra och koordinera inköp och leveranser. Satt med i ledningsgruppen och i tjänsten ingick även jourtjänstgöring på kvällar och helger.


Ett spännande och utmanande arbete där jag fick använda min projektledarkompetens, lösningsfokus och humor. Där förutsättningar ständigt och snabbt ändrades och som ställde höga krav på ett positivt och prestigelöst förhållningssätt liksom handlingskraft, initiativförmåga och tydlig kommunikation både internt och med externa leverantörer.

20152015

Konferensadministratör

Stockholms stad

Visstidsanställning. Ansvar för inköp och leverantörskontakter, internfakturering och övriga administrativa uppgifter (Marvin). I mitt uppdrag ingår även att ta emot och tillhandahålla en trevlig upplevelse för våra konferensdeltagare. Gästmottagande och service, hjälpa till vid teknikstrul och informera om verksamheten.

 2014Present

Projektledning och marknadskommunikation

Viam Nexus

Sidoprojekt på konsultbas i mån av tid. Projekt- och produktionstledning, marknadskommunikation (bygger, vårdar, utvecklar varumärken), förändringsarbete och processledning. Skriver artiklar och inlägg för sociala medier och bloggar, vägleder och utbildar nya användare av Linkedin, rådgivning kring jobbsökande. 

 20142015

Arbetande styrelseledarmot

Finacial PPC Goup Stockholm AB

Pågående deltidsprojekt. Projektledning och affärsutveckling i samarbete med CHPS.

 2013 2014

PR och kommunikationsansvarig

Talangbanken

Talangbankens erbjudande är en enkel och snabb kontaktväg mellan arbetsgivare och kandidater. Via sajten uppvaktar företaget en intressant talang med ett jobberbjudande och om talangen finner erbjudandet lockande, ja då bokar ni ett möte. Direkt och utan mellanhänder.

Projekt. IT/Webbaserat verktyg för att förändra och modernisera arbetsmarknadens sätt att tänka kring jobbsök. Marknadsföring av Talangbankens kandidater via sociala medier, affärsnätverk och direkt till arbetsgivare.

Webbkommunikation, pressreleaser, nyhetsbrev, internkommunikation, sociala medier, support.

 2012 2013

Projekt- och produktionsledare, konsult

Private Planning Consulting AB

Projekt. Produktionsledning/koordinering/webbkommunikation. Uppstart, research och planering för projekt att ta fram informationsmaterial till patienter som får diagnosen prostatacancer och deras anhöriga .

 2008 2012

Projekt- och produktionsledare/marknadskoordinator

EY (f.d. Ernst & Young)

EY är ett världsledande företag med konsulttjänster inom revision, redovisning, skatt, transaktion och rådgivning. Det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm och det globala huvudkontoret ligger i London. EY har 2 240 medarbetare i Sverige, globalt har EY 190 000 medarbetare. I dagsläget har EY 57 kontor i Sverige.

Ansvarig projektledare för företagets sponsoravtal med Stockholms Konserthus. Projektansvarig för de event företaget hade i samarbete med Stockholms Konserthus som den årliga invigningskonserten och Nobelkonserten då företaget bjöd in sina premiumkunder.

Ansvarat för att starta, planera och leda produktionsprojekt. Allt från trycksaksproduktion till event och reklamkampanjer. Ansvarat för kontakter och avtal med externa leverantörer som tryckerier, eventbyråer och distributörer.

Assisterat vid event och mässor, i administrationen av marknadsavdelningens ekonomi och fungerat som stöd och mottagare av marknadsuppdrag och frågor från företagets 60 lokalkontor och nordiska kollegor. I arbetet ingick även kontakter med EY's internationella marknadsorganisation samt implementeringar av internationella initiativ i Sverige.

Löpande uppdatering av projektverktyg, databaser, hantering av licenser och behörigheter.

Utbildningar/kurser

2013

PR och kommunikation

Folkuniversitetet

Public relations, evenemang och event, kommunikationsplan, extern kommunikation, massmediarelationer, mediahantering, krishantering, intern kommunikation, sociala medier som PR-verktyg.

2013

Blogg, krönika och artikel.

Skrivakademin

Att skriva korta kärnfulla texter och intervjuteknik.

2013

Gör din egen sida med Wordpress

Folkuniversitetet
2012

Att skriva

Skrivakademin

Textbearbetning och textanalys.

2011

Produktionsledare

Berghs School of Communication

Mina huvuduppgifter som produktionsledare är att resursplanera och samordna, vare sig det gäller annons-, webb- eller filmprojekt, evenemang, informationskampanjer eller annan regelbunden medieproduktion. Därför måste en ha intresse och känsla för ordning och struktur.

Den här kursen gav mig de konkreta verktyg jag behöver för att kunna verka som produktionsledare på reklam- eller inhousebyrå. Den vänder sig till den som har god inblick i branschen; som redan idag administrerar eller produktionsleder projekt eller som har för avsikt att göra det i framtiden.

2009

Kvalificerad säljare & marknadsförare

Sälj & Marknadshögskolan, Mercuri International i samarbete med Handelshögskolan i Umeå.

Projektledning, retorik, ekonomi, marknadsföring, praktisk marknadsföring, försäljning/KAM, praktik och examensarbete. 

Certifikat

2013

Certifierad Process- och förändringsledare

CHPS Centrum för högpresterande system

Utbildningen omfattar att kunna hantera förändring i olika miljöer och skapa trovärdig utveckling. I utbildningen ingår bl a;  värdegrundsarbete, att skapa och ändra en kultur, ta hand om och kommunicera med olikheter, skapa och behålla energi, förändra tillstånd på individ och gruppnivå, hantera konflikter och stress hos sig själv och andra, hantera svåra samtal, filtrera framgångsnycklar i en förändringsprocess, skapa motivation och ge feedback.