Download PDF

CV

2018Present

Senior konsult

Sverek AB

Konsultuppdrag 2/1-30/9 2018. Älvsjö stadsdelsförvaltning, socialtjänstavdelningen, enheten för barn och ungdom.
Administrativt stöd till enhetschef.

2017 2017

Distriktsansvarig, Account Manager

OneMed Group

Jag arbetar mot befintliga kunder inom mitt segment med tyngdpunkt på kundvårdande aktiviteter och kundanpassade lösningar utifrån företagets erbjudanden. Utbildningar och workshops.

20162017

Senior administrativ assistent

Stockholm stad

Administrativt stöd till förvaltningsdirektör, förvaltningsledning och rapporterar direkt till socialtjänstavdelningens avdelningschef och ingår i socialtjänstavdelningens stab.

1993Present

Förälder

Föräldraskap

Top Management. Föräldraskap är ett ledarskap i ständig utveckling. Projektledning, förhandling, kreativ problemlösning, coachning, kommunikation och omvårdnad. Du lär dig att vara proaktiv, att vara prestigelös och lösningsfokuserad. En resa i att utveckla empati, tydlighet, trovärdighet, närvaro och aktivt lyssnande.

20152015

Samordnare för ensamkommande flyktingbarn

Stockholm stad

Samordna, administrera och ansvara för att koordinera förnödenheter och tjänster till ett flertal Stockholmsbaserade akutboenden för ensamkommande flyktingbarn.

20152015

Konferensadministratör

Stockholm stad

Ansvar för inköp och leverantörskontakter, internfakturering och övriga administrativa uppgifter. Gästmottagande och service, hjälpa till vid teknikstrul och informera om verksamheten.

 20142015

Projektledning och marknadskommunikation

Viam Nexus

 Projekt- och produktionstledning, marknadskommunikation (bygger, vårdar, utvecklar varumärken), förändringsarbete och processledning. Skriver artiklar och inlägg för sociala medier och bloggar, vägleder och utbildar nya användare av Linkedin, rådgivning kring jobbsökande. 

 2013 2014

PR och kommunikationsansvarig

Talangbanken

 IT/Webbaserat rekryteringsverktyg  Marknadsföring av Talangbankens kandidater via sociala medier, affärsnätverk och direkt till arbetsgivare.
Webbkommunikation, pressreleaser, nyhetsbrev, internkommunikation, sociala medier, support.

 2012 2013

Projekt- och produktionsledare, konsult

Private Planning Consulting AB

Projekt. Produktionsledning/koordinering/webbkommunikation. Uppstart, research och planering för projekt att ta fram informationsmaterial till patienter som får diagnosen prostatacancer och deras partners/anhöriga .

 2008 2012

Projekt- och produktionsledare/marknadskoordinator

EY (f.d. Ernst & Young)

Ansvarig projektledare för företagets sponsoravtal, premium events och marknadsavdelningens kontakter och avtal med externa leverantörer som tryckerier, eventbyråer och distributörer.

Ansvarat för att starta, planera och leda produktionsprojekt, trycksaksproduktion, event och reklamkampanjer.

Administration av marknadsavdelningens ekonomi och fungerat som stöd och mottagare av marknadsuppdrag och frågor från företagets 60 lokalkontor och nordiska kollegor. I arbetet ingick även kontakter med EY's internationella marknadsorganisation samt implementeringar av internationella initiativ i Sverige.

Löpande uppdatering av projektverktyg, databaser, hantering av licenser och behörigheter.

19812008

Studio Blå m.fl

Butikschef, Projektledare, Säljare, Inköpare

Startat upp och drivit egna företag, både som konsult och egna butiker. Kund- och leverantörskontakter, rekrytering- och personal, inköp och försäljning, marknadsföring, budget, löpande bokföring, event, mässor och utbildning. Styling för reklamuppdrag, fotograferingar, skivomslag och modevisningar.

Personligt brev 

Kommunikativ problemlösare med service i ryggmärgen

Humor, snabb i tanken och en lättsam approach är personliga egenskaper som jag tar med mig till jobbet!
Jag är tydlig i min kommunikation vilket hjälper mig att bygga trovärdiga relationer och nätverk.

Min entreprenörsbakgrund gör att jag gillar att se möjligheter och hitta lösningar, att ta initiativ och ansvar och att arbeta mot deadlines och mål. Jag triggas av att ha en intellektuellt stimulerande arbetsmiljö, att jobba i team och att ha inflytande över min egen planering och mitt arbetssätt. Att ha roligt på arbetstid är en förutsättning!

Mina stora intressen är kommunikation och verksamhetsutveckling och det är i den kontexten jag vill verka. Min blivande arbetsgivares kultur och värdegrund är viktig och jag vill känna att jag är en tillgång på min arbetsplats, där jag förväntas att vara delaktig och engagerad och där gemensamma mål och framgångar ger energi och arbetsglädje!

Ser fram emot att få utbyta mer information vid ett personligt möte.

Vänliga hälsningar, Helene

För fullständigt CV, se min Linkedinprofil.

Referenser lämnas gärna i samband med intervju.

Intressen

Jag är en passionerad media- och kulturkonsument och reser gärna. Fotografiska är mitt favoritmuseum och jag har ett förflutet som tävlingsdansare på elitnivå. Jag är lyckligt skild, bor i Farsta och har två utflugna döttrar (20 & 25 ). Ickerökare med B-körkort och bil.