Download PDF

Érdekel

Fotózás, fejszobrok, zene, robogó, kávéház, blogoszféra, versek, mozi, autó, gasztró, technika, utazás, sport, Zöld-foki Szigetek

Magamról

Amit csinálok, az nem igazán passzol pontosan egyetlen kategóriába sem. Tapasztalatokat szintetizálok. Pályafutásom 22 éves tapasztalatait. Kicsit üzleti tervezés, marketing kommunikációs stratégia, brand management, folyamatmenedzsment, web- és community management. Hívják ezt tanácsadásnak, én nem szívesen teszem azt. Azokat a vállalkozásokat próbálom megszólítani, amelyek sokkal inkább "insider" partnert keresnek, mintsem egy külső tanácsadót.

Alapító tagja és tulajdonosa vagyok a Hídvégi Vernyik Media & Entertainment Vállalkozásnak, valamint részt veszek a Free Branded Smogmask ötlet vállalkozássá fejlesztésében és bevezetésében.

Korábban jelen voltam az OMD Hungary létrehozásában, a PHD Hungary alapításánál pedig főszerepet vállaltam, mint ügyvezető igazgató.

Projektvezetőként menedzseltem az OMD Hungary Szervezetfejlesztési, majd később Business Process Reengereing projektjeit.

Stratégiai igazgatóként közreműködtem először a Pan Media Western üzletfejlesztésében, majd az OMD Hungary vezetésében, mint board-tag.

Pályafutásom elején az én nevemhez fűződött a Budapest Bank Belvárosi Igazgatóságán az értékpapír csoport létrehozása.

Portfolio

Videók, amihez közöm van

Portfolio

Work experience

Jan 2008May 2009

Tulajdonos és alapító

Hídvégi Vernyik Media & Entertainment Company

Először kóstoltam bele a vállalkozói szabadság életformájába. Rögtön a kezdeteknél elnyertük egy fájdalomcsillapító márka marketing kommunikációjának kezelését, és megvalósult a Rubophen Versíró Verseny. Ma már tudom: így akarok élni.

2006Dec 2007

Ügyvezető igazgató

Phd Hungary

A PHD Hungary egy multinacionális óriás kis, kreatívan gondolkodó, új utakat kereső leányügynökségeként jött létre. Az én feladatom volt a cég elindítása, új üzletek szerzése és a PHD márka bevezetése Magyarországon. Legnagyobb ügyfelünk az Unilever volt, de működésünk első évében ügynöksége voltunk a Hyundai Hungary-nek, a Sága Foods-nak és a Globus Konzervnek is.

20032006

Stratégiai igazgató

OMD Hungary

Az OMD Hungary egy jól prosperáló, manufaktúrából nemzetközi tulajdonú középvállalkozássá avanzsáló médiaügynökség. Másfél év intermezzo után enyém volt a feladat, hogy a stratégiai pozíciót létrehozzam és megtöltsem funkcióval. Szerettem ezt a funkciómat, mert bár ügynökségként nehéz volt a szerepkör elfogadtatása ügyfélkörünkben, rengeteg márka marketing stratégiáján, illetve tenderén volt szerencsém dolgozni. Néhány közülük: Vodafone, Zwack, Snickers, Levi's, Apple, Douwe Egberts, Pickwick, Peugeot, Citroen, OMV, stb.Ez volt az az időszak, amikor az OMD Hungary Business Process Reenginering projektjét irányítottam, rengeteg hasznosítható irányítási tapasztalatot szerezve.

20022003

Stratégiai igazgató

PanMedia Western

Ahogy az OMD-nél, a Pan Media Western-nél sem létezett a stratégiai igazgatói pozíció korábban. A rövid váltás nem csak ezekben a tapasztalatokban volt hasznos. Megismerhettem a működési mechanizmusait egy kisebb méretre berendezkedő cégnek is.

20002002

Médiaigazgató

OMD Hungary

Ebben az időszakban vezettem első szervezetfejlesztési projektemet. Médiaügynökségi ügyfélköröm: Nissan, Douwe Egberts, Pickwick, Wrigley, Sony, stb.

19972000

Médiatervező és vásárló

OMD Hungary
19951997

Médiavásárló

Mediapolis (ma: Mediaedge: CIA)

Először bankos múltamra építve a számlamozgási rendszer optimalizálására vettek fel az azóta már nevet váltó médiaügynökséghez. Feladatom végeztével belevágtam, hogy megismerjem a médiaügynökségek világát.

Skills

English language