Érdekel

Fotózás, fejszobrok, zene, robogó, kávéház, blogoszféra, versek, mozi, autó, gasztró, technika, utazás, sport, Zöld-foki Szigetek

Magamról

Amit csinálok, az nem igazán passzol pontosan egyetlen kategóriába sem. Tapasztalatokat szintetizálok. Pályafutásom 22 éves tapasztalatait. Kicsit üzleti tervezés, marketing kommunikációs stratégia, brand management, folyamatmenedzsment, web- és community management. Hívják ezt tanácsadásnak, én nem szívesen teszem azt. Azokat a vállalkozásokat próbálom megszólítani, amelyek sokkal inkább "insider" partnert keresnek, mintsem egy külső tanácsadót.

Alapító tagja és tulajdonosa vagyok a Hídvégi Vernyik Media & Entertainment Vállalkozásnak, valamint részt veszek a Free Branded Smogmask ötlet vállalkozássá fejlesztésében és bevezetésében.

Korábban jelen voltam az OMD Hungary létrehozásában, a PHD Hungary alapításánál pedig főszerepet vállaltam, mint ügyvezető igazgató.

Projektvezetőként menedzseltem az OMD Hungary Szervezetfejlesztési, majd később Business Process Reengereing projektjeit.

Stratégiai igazgatóként közreműködtem először a Pan Media Western üzletfejlesztésében, majd az OMD Hungary vezetésében, mint board-tag.

Pályafutásom elején az én nevemhez fűződött a Budapest Bank Belvárosi Igazgatóságán az értékpapír csoport létrehozása.

Portfolio

Videók, amihez közöm van

Work experience

Work experience
Jan 2008 - May 2009

Tulajdonos és alapító

Hídvégi Vernyik Media & Entertainment Company

Először kóstoltam bele a vállalkozói szabadság életformájába. Rögtön a kezdeteknél elnyertük egy fájdalomcsillapító márka marketing kommunikációjának kezelését, és megvalósult a Rubophen Versíró Verseny. Ma már tudom: így akarok élni.

2006 - Dec 2007

Ügyvezető igazgató

Phd Hungary

A PHD Hungary egy multinacionális óriás kis, kreatívan gondolkodó, új utakat kereső leányügynökségeként jött létre. Az én feladatom volt a cég elindítása, új üzletek szerzése és a PHD márka bevezetése Magyarországon. Legnagyobb ügyfelünk az Unilever volt, de működésünk első évében ügynöksége voltunk a Hyundai Hungary-nek, a Sága Foods-nak és a Globus Konzervnek is.

2003 - 2006

Stratégiai igazgató

OMD Hungary

Az OMD Hungary egy jól prosperáló, manufaktúrából nemzetközi tulajdonú középvállalkozássá avanzsáló médiaügynökség. Másfél év intermezzo után enyém volt a feladat, hogy a stratégiai pozíciót létrehozzam és megtöltsem funkcióval. Szerettem ezt a funkciómat, mert bár ügynökségként nehéz volt a szerepkör elfogadtatása ügyfélkörünkben, rengeteg márka marketing stratégiáján, illetve tenderén volt szerencsém dolgozni. Néhány közülük: Vodafone, Zwack, Snickers, Levi's, Apple, Douwe Egberts, Pickwick, Peugeot, Citroen, OMV, stb.Ez volt az az időszak, amikor az OMD Hungary Business Process Reenginering projektjét irányítottam, rengeteg hasznosítható irányítási tapasztalatot szerezve.

2002 - 2003

Stratégiai igazgató

PanMedia Western

Ahogy az OMD-nél, a Pan Media Western-nél sem létezett a stratégiai igazgatói pozíció korábban. A rövid váltás nem csak ezekben a tapasztalatokban volt hasznos. Megismerhettem a működési mechanizmusait egy kisebb méretre berendezkedő cégnek is.

2000 - 2002

Médiaigazgató

OMD Hungary

Ebben az időszakban vezettem első szervezetfejlesztési projektemet. Médiaügynökségi ügyfélköröm: Nissan, Douwe Egberts, Pickwick, Wrigley, Sony, stb.

1997 - 2000

Médiatervező és vásárló

OMD Hungary
1995 - 1997

Médiavásárló

Mediapolis (ma: Mediaedge: CIA)

Először bankos múltamra építve a számlamozgási rendszer optimalizálására vettek fel az azóta már nevet váltó médiaügynökséghez. Feladatom végeztével belevágtam, hogy megismerjem a médiaügynökségek világát.

Skills

Skills

English language