Download PDF

CV

Jeg hedder Heba Hamze og er en kvinde på 24 år. Jeg dimitterede fra Køge Gymnasium fra 2014, med linjen biologi A, matematik B og kemi B, og foreløbig er jeg på fanakonom uddanelsen og arbejder for Hillerød Frederiksberg Apotek. 
Jeg søger en elevplads i jeres virksomhed, fordi det at hjælpe og være i kontakt med andre mennesker, altid har interesseret mig. Jeg tror på, at ved at bringe glæde ved menneskes hjerte, også afgiver glæde tilbage til en selv.  og har også været til et foredrag på skolen, hvor det har vækket mere interesse og medført, at jeg inderligt ønsker at arbejde I jeres virksomhed.

Dansk er mit andet modersmål, og jeg har ingen problemer med kommunikere på dansk, hverken mundtligt eller skriftligt. Jeg er meget stabil og et morgenmenneske. Jeg er rigtig god til at kommunikere med kunderne, da jeg har erfaring fra mit nuværende arbejde i Frellsen chokolade, hvor jeg har været ansat i ca. 7 år. Jeg giver det bedste af mig selv på min arbejdsplads, og sørger for at være med til at ved lige holde et godt arbejdsmiljø. Jeg er i stand til at løse opgaver selvstændigt, men har heller ingen vanskeligheder med at samarbejde med mine kollega. Jeg har et stort ansvar i Frellsen chokolade, hvor jeg er ansvarlig for regnskab samt de unge deltidsmedarbejdere der er ansat. Jeg har også arbejdet i et bageri i Køge, hvor jeg også har haft en del kommunikation og ekspedition med kunderne, hvilket har medført god erfaring med mit arbejds moral. I mine arbejdsdage er jeg van til at fungerer godt under travlhed og kan rigtig godt lide at arbejde med mennesker, både unge og gamle. Jeg har frivilligt valgt at arbejde et pr. timer på et plejehjem i perioder når der har været behov for det sammen med min søster som er fastansat i Køge.

Jeg er omstillingsparat og villig til at lære en masse nye ting om menneskets sundhed og sygdom samt om lovgivning og naturligvis lægemidler. Som person er jeg glad og smilende, meget servicemindede. Mine venner og kollegaer betegner mig som en smilende og hjælpsom person. De udtaler mig gerne som en udadvendt person, som er fleksibel i forhold til mødetider, kreativ, lyttende, empatisk, og med et godt humør. Jeg er imidlertid også målbevidst og beslutsom, Jeg elsker at lære noget nyt, og har dermed nemmere ved at sætte mig ind i nye områder, og elsker at udfordre mig selv. Jeg kan lide at arbejde i et travlt miljø, hvor hverdagen aldrig er enes, og det er vigtigt for mig, at jeg jævnligt får faglige og personlige udfordringer.

Min drøm er at få en uddannelse som farmakonom, og valgte at holde et sabbat år, så jeg kunne udvikle min erfaring. Jeg har en tro på at min glødende interesse og engagement i de opgaver og projekter jeg har kastet mig over i forbindelse med mit skoleophold og arbejde, som har givet gode resultater Jeg håber derfor min ansøgning har vakt jeres interesse, og at I gerne vil høre mere fra mig. Det vil derfor glæde mig at få mulighed for en jobsamtale, hvor jeg uddyber mit CV og samtidig får mulighed for at stille spørgsmål om jeres hverdage. Jeg er villig til at komme på praktik i en periode, så i kan prøve min arbejds moral af.

Mvh. Heba Hamze

Min karriere

Januar 2017November 2018

Barsel

Uddannelse

Aug 2011Juni 2014

Køge gymnasium - (STX)

4600 Køge
Aug 2000Jun 2011

Asgårdskole

4600 Køge

Folkeskole