yvonne Klasen

  • Hogestuk 54 Meppel
yvonne Klasen

CURRICULUM VITAE

Summary

Vanuit mijn jarenlange winkelervaring kan ik klanten goed adviseren en heb ik ruime ervaring met kassawerk. Ik ben modebewust, klantgericht, ervaren en vriendelijk. Daarnaast heb ik oog voor detail, stijl en een goede winkelinrichting. In het verleden heb ik onder andere gewerkt bij de V&D op de afdeling parfumerie. Ook heb ik gewerkt bij Koophome, een beddenspeciaalzaak.

Text Section

Yvonne Klasen-Antonides
Hogestuk 54
7943JV  Meppel
[email protected]
0522-240615
06-29909004

Work experience

Work experience
Dec 1991 - Jul 1997

Verkoopmedewerker

Koophome - Meppel
Koophome was een beddenspeciaalzaak met meerdere vestigingen. Hier heb ik zeer diverse werkzaamheden gedaan. Samen met een collega ben ik voor de gehele winkelvoering verantwoordelijk geweest. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in het geven van een goed en gedegen klantenadvies. Bestellingen bij leveranciers doen en leveringen verwerken. Zorgen voor een goede winkelpresentatie. Verwerken van prijsaanpassingen. Kassawerk bij verkoop.

Apr 1990 - Nov 1991

Verkoopmedewerker

V &D - Zwolle
Bij V&D heb ik gewerkt op de afdeling parfumerie. Ik heb veel ervaring opgedaan in het geven van goed klantadvies. Zorgen voor een goede productpresentatie. Ik heb veel geleerd over de verschillende geuren en merken. Bijvullen van artikelen en kassawerk bij verkoop.
Aug 1987 - Mar 1990

Divers

Verschillende werkgevers
Meerdere bepaalde tijd contracten en uitzendwerk. 

Education

Education
Aug 1985 - Jul 1987

KMBO

KMBO te Hoogeveen
Ik heb specialisatie detailhandel gedaan.