Download PDF

Ansøgning

Glenn Larsen, 20

Overordnede informationer

Mit navn er Glenn Larsen og jeg er 20 år gammel. Jeg har fødselsdag den 9. november 1996. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, Danmark, og bor fortsat i Esbjerg. Jeg er selvstændig, pligtopfyldende, ansvarlig, ambitiøs, imødekommende, initiativtagende, og tager hurtigt ved lære. Overordnet set, er jeg en glad dreng, der trives rigtig godt. Jeg har altid haft fokus på at fremme mig selv ved selvlæring-/udvikling. Jeg har gode relationer og kompetencer både til og med andre mennesker. Jeg er i stand til at hurtigt udvikle et venskab med nye mennesker. Jeg er fokuseret og engageret i mit arbejde, og vil altid gøre en ekstra indsats for at være hjælpsom, nyttig og tilfredsstillende over for både kollegaer såvel som kunder. Jeg vil beskrive mig selv som særdeles 'service minded', idet jeg altid forsøger at finde en løsning på et opstående problem. Det er en motiverende faktor for mig, når jeg har muligheden for at hjælpe andre mennesker. Jeg er desuden i stand til at bevare et godt overblik, hvad end det er mindre opgaver, eller større og mere uoverskuelige opgaver, hvor løsningen ikke altid nødvendigvis befinder sig lige foran én.

Jeg har studeret på Esbjerg Gymnasium, hvor jeg blev student den 20. juni 2016. Jeg har planer om, at tilslutte mig til Forsvaret i februar 2018, men alt afhængig af, hvordan min arbejdssituationen udfolder sig, kan dette naturligvis ændre sig. Jeg besidder desuden et kørekort, som jeg erhvervede mig i februar 2015.

Jeg er i øjeblikket receptionist og natportier på Hotel Britannia i Esbjerg. Her står jeg for check-in, check-out, booking, telefon, email, salg og mere.

Uddannelse

Aug 2003Jun 2008

Folkeskole

Vester Nebel skole

0.-5. klasse

Aug 2008Jun 2012

Folkeskole

Bryndum skole

6.-9. klasse
Folkeskolens Afgangsprøve

Aug 2012Jun 2013

10. klasse

Fourfeldtskolen

Afgangsprøve

Aug 2013Jun 2016

STX

Esbjerg Gymnasium

STX Uddannelse

Erhvervserfaring

Jul 2016Nuværende

Receptionist

Hotel Britannia, Esbjerg

Receptionist, Natportier, Kundesupport, Sociale Medier, Booking

Fritidsaktiviteter & interesser

  • Selvstændig software- & spiludvikling (SteamOS, macOS, Apple iOS, Windows, Linux)
  • Selvstændig sproglæring
  • Løbe- og styrketræning

Sprog

  • Dansk — Modersprog, flydende (skriftlig og mundtlig)
  • Engelsk — Flydende (skriftlig og mundtlig)
  • Tysk — Gennemsnitlig på folkeskoleniveau

Kontaktinformationer