Download PDF

Overordnede informationer

Mit navn er Glenn Larsen og jeg er 20 år gammel. Jeg har fødselsdag den 9. november 1996. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, Danmark, og bor fortsat i Esbjerg. Jeg er selvstændig, pligtopfyldende, ansvarlig, ambitiøs, imødekommende, initiativtagende, og tager hurtigt ved lære. Overordnet set, er jeg en glad dreng, der trives rigtig godt. Jeg har altid haft fokus på at fremme mig selv ved selvlæring-/udvikling. Jeg har gode relationer og kompetencer både til og med andre mennesker. Jeg er i stand til at hurtigt udvikle et venskab med nye mennesker. Jeg er fokuseret og engageret i mit arbejde, og vil altid gøre en ekstra indsats for at være hjælpsom, nyttig og tilfredsstillende over for både kollegaer såvel som kunder. Jeg vil beskrive mig selv som særdeles 'service minded', idet jeg altid forsøger at finde en løsning på et opstående problem. Det er en motiverende faktor for mig, når jeg har muligheden for at hjælpe andre mennesker. Jeg er desuden i stand til at bevare et godt overblik, hvad end det er mindre opgaver, eller større og mere uoverskuelige opgaver, hvor løsningen ikke altid nødvendigvis befinder sig lige foran én.

Jeg har studeret på Esbjerg Gymnasium, hvor jeg blev student den 20. juni 2016. Jeg har planer om, at tilslutte mig til Forsvaret i februar 2018, men alt afhængig af, hvordan min arbejdssituationen udfolder sig, kan dette naturligvis ændre sig. Jeg besidder desuden et kørekort, som jeg erhvervede mig i februar 2015.

Jeg er i øjeblikket receptionist og natportier på Hotel Britannia i Esbjerg. Her står jeg for check-in, check-out, booking, telefon, email, salg og mere.

Jeg har tidligere erfaring med og som software- og IT-Support, holdleder, salgsmanager og konsulent hos en online, international virksomhed, som udvikler software. Det er nævneværdigt at notere, at om end mine tidligere erfaringer ikke omhandler alle områder, så er jeg hverken bleg eller bange for nye tiltag og få andet og mere erfaring. Min del af det tidligere arbejde med kundeservice har været at tage mig af kunder og mulige fremtidige kunder via virksomhedens hjemmeside og forum hver dag (weekender inkluderet). Jeg har været lederen af et hold IT-medarbejdere og har trådt ind i deres sted, hvis de har været ude af stand til at løse et problem for kunderne. Mine arbejdstider har været selvstændige, da jeg arbejdede hjemme og skulle tilrettelægge mit arbejde i forhold til skole, fritidsaktiviteter og andet. I hverdagene bestod arbejdet for det meste af mellem seks og ni timer, hvortil weekenderne ofte bestod af mellem tretten til atten timer alt efter intensitet, nødvendighed, behov og lyst. Jeg har altså derfor intet imod lange og sene arbejdstider-/dage, såfremt det skulle blive nødvendigt; tværtimod. Jeg foretrækker aftenvagter såvel som dagsvagter, men jeg er indstillet på det hele, såfremt det skulle være nødvendigt; og i så fald stiller jeg mig hellere end gerne til rådighed.

Uddannelse

Aug 2003Jun 2008

Folkeskole

Vester Nebel skole

0.-5. klasse

Aug 2008Jun 2012

Folkeskole

Bryndum skole

6.-9. klasse
Folkeskolens Afgangsprøve

Aug 2012Jun 2013

10. klasse

Fourfeldtskolen

Afgangsprøve

Aug 2013Jun 2016

STX

Esbjerg Gymnasium

STX Uddannelse

Erhvervserfaring

Jul 2016Nuværende

Receptionist

Hotel Britannia, Esbjerg

Receptionist, Natportier, Kundesupport, Sociale Medier, Booking

Mar 2009Jun 2016

Chief of Staff

ORGANNER Entertainment LLC

Software- & IT-Support, Team Leader, Sales Manager, Consultant

Aug 2011Nov 2014

Fejedreng

Forum Smede & VVS

Oprydning, fejning, rengøring af maskiner

Fritidsaktiviteter & interesser

  • Selvstændig software- & spiludvikling (SteamOS, macOS, Apple iOS, Windows, Linux)
  • Selvstændig sproglæring
  • Løbe- og styrketræning
  • Steamworks Game Developer - Officiel Steam Partner

Sprog

  • Dansk — Modersprog, flydende (skriftlig og mundtlig)
  • Engelsk — Flydende (skriftlig og mundtlig)
  • Tysk — Gennemsnitlig på folkeskoleniveau
  • Fransk — Begrænset, igangværende selvlæring
  • Russisk — Begrænset, igangværende selvlæring

Kontaktinformationer