Download PDF

Work experience

sales specialist | Vodafone/ ziggo

2contact direct sales
december 2017Present

2Contact is een professioneel contactcentrum dat sinds 1998 in Haarlem is gevestigd en sinds 2007 ook in Den Bosch is gevestigd. Vanaf het begin heeft 2Contact zich gespecialiseerd in zakelijke klantcontacten, zowel inkomend als uitgaand.

PARTNER | BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

starrdutch b.v.
feb 2017dec 2017

STARRDUTCH is een organisatie die een helpende hand toereikt met een team die niet wilt verdienen aan uw hard verdiende geld.
Integendeel, STARRDUTCH optimaliseert de verbinding tussen ‘vraag’ en ‘aanbod’ en gelooft in de personen die hier achterstaan en is uit op samenwerkingen.
Een spiegel voor uw neus houden om (weer) even wakker te worden en het enthousiasme te (her)pakken is eerder een methode die u van ons mag verwachten. Oftewel, geef nooit op en weet wanneer te stoppen!

PARTNER | BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

weerom b.v.
jan 2017dec 2017

WeeRom ziet in elk uniek, slim en gedreven bedrijfsconcept een potentiële, ook commerciële kans. We beginnen waar conservatieve banken afhaken. Dit is mogelijk omdat we, in tegenstelling tot conventionele beleggers, niet alleen een start-up vertalen in cijfers en prognoses, maar echt kunnen geloven in het succes ervan en dat succes dat ook wil versterken; niet alleen met financiële middelen, maar met ondersteuning op elk gebied.

WeeRom is niet minder dan een “powerhouse” voor startups. Met de gebundelde krachten van succesvolle ondernemers en aandeelhouders met jarenlange ervaring en expertise op velerlei terreinen worden kansen optimaal benut.

Accountmanager | New business

RDW Vastgoed
Aug 2016Sept 2016

Het team achter RDW Vastgoed heeft in de loop der jaren een meer dan respectabele reputatie opgebouwd op het gebied van grondposities. Onze ervaring in de markt is onze kwaliteit en transparantie van het centrale product, dit wordt ook weerspiegeld in de uitstekende vooruitzichten van onze grondpositie. Onze klanten zullen uit het verleden herkennen dat onze grondposities vaak als winstgevend worden geclassificeerd.

sales representative | tv/audio/portable

mediamarkt
mar 2015mar 2016

Verantwoordelijk voor de realisatie van de gestelde kwantitatieve (omzet, marge, inkoop voorraad) en kwalitatieve (concept omzetting, winkel performance e.d.)  targets.

Hierbij heb ik dus voldoende kennis opgedaan in:

* Upselling

* Spiegelen

* Klantbehoefte achterhalen

* Uitstekende dienstverlening

* Servicegerichte houding

* Inzicht

* Inkoop/verkoop (marges)

* Ruime productkennis van electronica markt

Executive Team Leader

ACN
Jan 2014Heden

Als zelfstandige bij ACN heb je de vrijheid om je eigen team samen te stellen en zelf je doelstellingen te verwezenlijken. 

ACN bied de mogelijkheid tot een langdurig vast inkomen

Takenpakket:

* Team samenstellen (werving en selectie)
* Team helpen uitbreiden
* Coachen en opvolgen van je team
* Trainingen en presentaties presenteren

Verkoop:


* Internet/TV/Telefoon (KPN)
* Gsm abonnementen (Phonehouse)
* Energie en gas (Energiedirect.nl)
* Beveiliging (Securitas)
* Benevita en Peter Lamas (Afslank en cosmetica)

Sales Agent | KPN/TELFORT

2Contact
Jan 2014Mar 2015

2Contact is een professioneel contactcenter dat sinds 1998 is gevestigd in Haarlem en sinds 2007 ook gevestigd is in Den Bosch. Vanaf het ontstaan heeft 2Contact zich gespecialiseerd in commerciële klantcontacten, inbound en outbound. 

In 1 jaar tijd heb ik mij gespecialiseerd in outbound sales in de volgende richtingen: 

* Business to Consumer
* Acquisitie
* Upsellen & cross-sellen
* Klantenbinding
* Outbound
* Inbound

2Contact stelt de medewerker centraal en focust zich op ontwikkeling. In dat afgelopen jaar heb ik talloze product- en verkooptrainingen gehad. Ik beheers verscheidene verkooptechnieken en durf te zeggen dat ik uitstekende verkoopkwaliteiten bezit.

Sales agent | hellofresh

Pepperminds
Jan 2013Jan 2014

Pepperminds is a professional telemarketing/door2door sales company.

In the period that I was working I gained experience at Pepperminds in the following:

  • Mirror
  • Cold selling
  • Show understanding
  • Obtain Empathy

I was able to gain knowledge from various projects and start-ups that we were selling for.

Certification

recommendation

Dedicated Contact Manager 2Contact: "Amy Brouwer "

"Giuseppe Murgioni kwam binnen bij 2Contact als gemotiveerde, leergierige agent. Naast dat hij altijd en elke shift zijn beste beentje voor zette, had hij veel gevoel voor sales en het verkopen op zich. Ik zou Giuseppe omschrijven als gemotiveerd, leergierig, resultaatgericht en competitief."