Download PDF

Fredrik Renner

Marintekniker

Arbetshistorik

Oct 2015Mars 2017

Industritvättsansvarig/Chafför

Herr Entrematta & Hygien AB, Vällingby

En befattning som industritvättsansvarig på företaget Herrentré. Arbetet innebär att jag ansvarar för att sköta deras industritvättmaskiner, leveranser till distributionscentral och fakturering till kunder som Body Shop och Kicks i Sverigeregionen. Mitt arbete består även av utleverans av mattor till stora köpcentrum och till mindre företag. Några exempel på kunder är Grännby Köpcentrum i Uppsala, Subway och bostadsföreningar.

Jul 2007Dec 2015

Behovsanställd, produktleveranser

Rentokil Inititial AB, Spånga

Arbete som behovsanställd på Initial. Mitt arbete har bestått att leverans av mattor och installation av hygienprodukter i Stockholmsregionen.

Referens:

Fredrik har arbetat under skollov samt extra under helger. Fredriks arbete har bestått av i bla tvätt av mattor samt även andra förekommande arbeten på lagret i Veddesta i Spånga, juni 2015.

Kerstin Kullmann, personalansvarig.


Feb 2012

Praktik, diverse vinterunderhåll

Gröna Lund, Stockholm

Referenser, signerat Stockholm 23/2 2012

Fredrik Renner har varit intresserad och lyhörd i det arbete han utfört dvs. tillverkning av tre delade plåtcylindrar. Fredrik har provat migg-svetsning, plåtberädning samt punktsvetsning.

Maynul Sörvman, mekaniker.

Fredrik Renner har arbetar troget vidare även om jobbet inte alltid är roligt eller glamoröst. Han har utan klagomål  hjälp till med att renovera fritöser, vilket till stor del innebär att diska dess inre delar. Han har även fått montera isär och ihop delsystem till popcornmaskiner på helt egen hand och visat att han klarar att arbeta mycket självständigt. 

Kent Bodin, servicereperatör.

På åkattraktionen Insane visade Fredrik stort intresse av det vi gjorde. Vi monterade bromskivor, säten och säkerhetsbälten på attraktionen Insane på Gröna Lund. Sen var han även  med och utvecklade en tryckluftsanordning till pendeln i en klocka till spökhuset med stort intresse.

Binmie Johansson, mekaniker. 

Jun 2008

Diplom för skolpatrulltjänst tilldelat Stockholm 11/6 2008

Diplom för väl utfört arbete som skyddsängel åt de yngre klasserna.
Sep 2007May 2008

Tidnings- och reklamdistributör

S-post AB, Bromma

Arbete som tidnings- och reklamdistributör för S-post i Bromma.

Referens:

Fredrik Renner har skött sitt uppdrag helt utan anmärkning och med god ansvarskänsla. jag uppfattar Fredrik som både plikttrogen och noggrann. 

Carina Karlsson, personalansvarig, S-post.


Utbildning

Jun 2014

Gymnasiet, yrkesexamen, examensbevis

Marina Läroverket, Danderyd

Inriktning särskild variant av lärlingsutbildning, Service och reparation 2700p. 

20112014

Utbildning, Marintekniker samt service

Marina läroverket, Danderyd

Utbildningen har innehållit mycket meckning med motorer. Utbildningen innebär många utmaningar och projekt där jag  bland annat har utfört en hundra procentig service av en md5a:a dvs en encylindrig 5hp diesel. Ett annat projekt har inneburit konstruktion av ett kök med alla dess komponenter och finesser. Jag har även fått träning inom 12v system och 3 fas elkopplingar samt plast- och glasfiberreperationer. Jag har även fått tillfälle att framföra en <50 Brutto ton båt.

Jag har Vhf-certifikat samt skepparexamen/förarintyg. Jag är även utbildad och kunnig navigatör och har bland annat har seglat Kanarieöarna runt i 3 veckor som matros/ styrman/ navigatör/.

20012010

Grundskolan

 Ängkärrskolan Nya Stiftelsen, Solna                                                                                                                                   

Slutbetyg årskurs 9: bild:G  Engelska:G   hem- och konsumenkunskap:VG   Idrott och hälsa:G   Matematik:G   Musik:VG   biologi:G   fysik:VG   Kemi:G   Gegrafi:MVG   Historia:VG   Religionskunskap:G   Samhällskunskap:VG   Slöjd:G   Svenska:G   Teknik:G