Download PDF

Work experience

Posedujem bogato radno iskustvo, sto me kvalifikuje za dosta sirok opseg radnih aktivnosti. Radeci na mnogim radnim mestima, stekla sam iskustvo i znanje koje mi ni jedna skola ne bi mogla pruziti. 

Sebi dajem za pravo, izmedju ostalog, da dodam jos po koju zanimljivu informaciju.

Na sebi radim neprestano, jer smatram, da je osim porodice i prijatelja, znanje najvece bogatstvo koje covek za zivota moze da stekne. Veoma sam komunikativna i aktivno pratim desavanja u kulturi, obrazovanju, ekologiji, IT. Kao pojedinac osecam veliku odgovornost za zivot u zdravoj zivotnoj sredini, te u tom pravcu preduzimam sve akcije koje su mi dostupne, jer smatram da svi imaju pravo da zive zdravo i da je to jedan od veoma vaznih preduslova za dobar ekonomski razvoj drustva. 

Sa godinama, osim licne zrelosti, stekla sam jos vise iskustva, znanja i vestina, te sam samim tim odlican kandidat za rad bas u Vasem preduzecu. 

Svesna sam da Vam trebaju odani, neumorni,  kreativni ljudi koji ce samo poboljsati rad i uspeh Vaseg tima. Takodje sam svesna da Vam je potreban neko ko ce stati uz Vas, shvatiti, podrzati i realizovati Vase ideje.

Smatram da sam prava osoba za Vas. Ocekujem da me pozovete. 

Osnovne skole

Education

VII stepen

Uciteljski fakultet, Beograd

Skills

Engleski jezik
Engleski jezik govorim, pisem, citam tecno vec vise od 30 godina. Medjutim, posto smatram da se covek uci dok je ziv, svakodnevno usavrsavam izgovor i pisanje kroz komunikaciju sa prijateljima, obogacujem svoj recnik. 
Rad na racunaru
Veoma sam zainteresovana za IT i mogucnosti koje one pruzaju. Radila sam online posao za BOS, na poziciji moderatora. Osim toga, stalno usavrsavam svoja znanja tako da sam sposobna da se sluzim vecim brojem programa ( PPT, Word, Excel, Paint Shop i slicni programi, Skype, MSN, Internet, Audacity ... ).