Download PDF

Nøkkelegenskaper

 • Salgserfaring/Networking i 13år.
 • Utadvendt og serviceinnstilt.
 • Ansvarsfull og ærlig.
 • Løsningsorientert og sulten på suksess.
 • Energisk og tillitsfull.
 •      Nettverksbygger.
 • Omgjengelig og sosial.

Arbeidserfaring

Eier & Partner

HusOslo AS
29.03.2014Present

Befaring og prosjektansvarlig
Oppfølging av driftsavtaler og kundeavtaler
Prosjektoppfølging
Kontraktoppfølging

Trafikklærer/lærling

Hassan H Trafikkskole
Nov 2012Des 2016

Lærling som trafikklærer hos Hassan H Trafikkskole, som er familieeid, og drevet av min far siden 2007. Faktura og økonomi har vært stort ansvarsområdet i den perioden jeg har jobbet på kjøreskolen.

Partner

Vemma Norge
Jan 2014May 2014

Jobbet som Partner i et ny etablert firma som heter Vemma Norge, min jobb som Partner var å rekruttere nye ansatte for å bygge et solid salgsteam. Jeg jobbet også med oppfølging av nyansatte og kunder. Hovedsakelig opplæring i nysalg og oppfølging av eksisterende kunder, og full opplæring i produktene Vemma Norge representerte og solgte. 

Area Sales / Key Account

Network Norway & Lebara AS
Feb 2010Des 2011

Jobbet som Forhandlerkonsulent(area sales) og Key Accent Manager. Satt i admirasjonen for Lebara AS som den tid var eid av Network Norway AS.

Oppfølging av lebaras produkter og våre 7800 partnere var hovedoppgavene i den perioden jeg jobbet i Lebara AS som nå er MyCall AS. Kontakt med dagligledere, butikksjefer og butikkeiere daglig enten pr samtale eller personlig oppmøtet. Måtte hele tiden være løsningsorientert og serviceinnstilt til enhver tid.

Lærervikar og Assistent

Rommen skole (Oslo Kommune)
Des 2006Jan 2010

Siste årene i perioden har jeg jobbet fast som klassestyrer på skolen, hvor jeg var lærer for 7.trinn og lærervikar for 9.trinn i engelsk valgfag på ungdomsskolen. Har fått gode tilbakemeldinger på innsats og arbeid gjort for barna på Rommen skole.

Tele og dataselger

Elkjøp AS avd Carl Berner
Feb 2008Mar 2009

Jobbet som tele og dataselger siden begynnelsen av året 2008.

Etter gode resultater, fikk jeg mulighet for ansvar, oppbygging og branding av Norges første Elkjøp Express butikk avd Grønland Basar. Det var nytt konsept Elkjøp kom ut med for å konkurrere mot mindre telebutikker. (deltid)

Forsikring & finanskonsulent

SL Finans
Apr 2009Okt 2009

Jobbet deltid som forsikringsrådgiver og møte booker, her solgte vi forsikring på oppdrag for Tryg forsikring og finansløsninger for bank Nordea. Etter en periode på 8-9 mnd gikk dette selskapet konkurs. (deltid)

Bruktbilselger

Oslo Import
20052008

Oslo Import ble etablert i 1995 av min mor, tidlig 2005 begynte jeg med kjøp og salg av bruktbiler. Jobbet som bruktbilselger på deltid i 3 år. Min far hadde da jobbet som bruktbilimportør i 10 år. I dag, har jeg stort nettverk innenfor bruktbil og nybil markedet - Har gode venner som driver blant annet, Kolbotn Bil, Grand Auto, Autobilsenter, Partner Autosalg, Konghelle bil, Autowagen AS.

Elite/Seniorselger

Intermedia AS - Rubrikk.no
20042008

Jobbet som salgskonsulent, en av topp 5 selgere igjennom årene.  Her startet jeg salgskarrieren som en vanlig selger, 6mnd i arbeid ble jeg seniorselger og etter 1år jobbet jeg som elite selger. Pr i dag, henger fortsatt en diplom veggen ''Hall of Fame'' i Intermedia sine lokaler, da jeg har levert over 120 000;- omsetning for firma på kun en måned som telefonselger!

Kassemedarbeider

McDonalds
20052007

Jobbet som deltidsansatt i McDonald’s, har hatt ansvar for både kassearbeid, laging av mat samt ivareta nye og eksisterende kunder. (deltid)

Avisbud og butikkmedarbeider

Aftenposten & Rimi avd Bokstadveien
20012003

Startet å jobbe i 13 års alderen som avisbud, allerede i 14-15 års alderen jobbet jeg som butikkmedarbeider på Rimi avd bokstadveien på Majorstuen. (deltid)

utdanning

Privatist

Sonans Privatgymnasium
20072008

Tatt opp fag som privatist

Allmennfaglig

Bredtvet Videregående Skole
Aug 2004Jun 2005

Allmennfaglig utdanning 1 året

Språk

Norsk: Flytende - muntlig og skriftlig

Engelsk: Flytende - muntlig og skriftlig

Urdu: Flytende - muntlig

IT-Ferdigheter

 • Microsoft office
 • Photoshop
 • CRM systemer
 • De fleste salgssystemer

Interesser

En aktiv person som eier en hund på snart 7 år, elsker å gå lange turer og drive med fysisk aktivitet. Er veldig sosial av meg og trives i godt selskap. Eiendom og biler er noe jeg interesserer meg veldig for, og ellers tar samboeren min mye av tiden og interessene mine!

referanser

Oppgis ved forespørsel.