Printing tool Download PDF

Lidt om mig

Jeg har i perioden 2005 og frem til i dag arbejdet hos StudioOne. Jeg arbejder stadig i StudioOne, men synes det efter 10 år,  kunne være spændende at se noget andet. 

Hos StudioOne er mine opgaver all round kontor, markedsføring af virksomheden samt fotografi.

Som fotograf har min opgave bl.a. været portræt-fotografi af erhvervskunder og derfor i stor stil kundeservice. Her handler det nemlig om, at få kunden til at føle sig rigtig godt tilpas, selv i en uvant og for nogen en lidt skræmmende situation som foran et kamera.

Det er noget jeg holder meget af og jeg forstår, at det er alfa omega for en virksomheds omdømme, at få kunder til at føle sig velkommen og godt behandlet, hvorfor jeg sætter dette i højeste fokus når jeg står overfor en kunde.

 

Min menneskelige og empatiske side er absolut en af mine styrker.

Af karakter beskriver mennesker mig som værende et varmt væsen, da jeg er yderst imødekommende, tålmodig og betænksom. Jeg har derfor skriftligt modtaget rigtig mange mails, hvor kunder har takket mig for den gode behandling.

Min omgangskreds kalder mig verdensborger bl.a. grundet mit åbne sind, og min forståelse for kommunikation på kryds af kultur og sprog. Af samme årsag har jeg arbejdet med mange nationaliteter og er vandt til at kommunikerer med mennesker, både danske og internationale.

Jeg er vandt til mest at arbejde alene, men er ligeledes en behagelig holdspiller, da jeg er god med mennesker og har en meget serviceminded karakter.

Min tekniske flair er ligeledes en af mine stærke styrker.

Jeg er grundig og har et skarpt øje for detaljer. Og min tekniske flair og forståelse er stor. Sæt f.eks. en computer, tablet, smartphone eller et stykke software foran mig, og jeg forstår hurtigt hvordan det virker, om det er brugervenligt og hvorfor. Som eksempel kan nævnes, da jeg gik fra Windows til Apple og efter 1-2 uger vidste lige så meget om Mac’s funktioner som Mac Support gjorde selv.

Det er ikke nemt at få en fornemmelse af en person på tekst, og jeg kommer derfor meget gerne forbi og hilser på dig, hvis vi kan se hinanden som fremtidige samarbejdspartnere.

Mål

Mit mål er at arbejde i et positivt miljø, hvor jeg kan bidrage med viden, produktivitet og godt humør.

Work experience

Jan 2005Present

Fotograf & Visual Storyteller

StudioOne

Gennem de sidste 10 år, har jeg arbejdet hos StudioOne.

Mine opgaver har her været all round kontor og administration, fotografi og kundeservice samt udarbejdelse og opdatering af hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier, præsentationsmateriale, annoncer mm.

19951999

Amtssygehuset i Herlev

Koordinator

Koordinator for piccoliner og mellemled mellem disse og ledelsen.

19931994

Leder / assistent

SuperStore Ballerup

Leder af tekstil-afdelingen samt fungerende assistent i non-food når der var brug for det.

Jeg blev hyret til at skabe liv i en døende tekstil-afdeling. Manageren ville se om det var muligt at genskabe en rentabel afdeling og allerede efter få måneder nåede jeg de ønskede tal.

Det var et sjovt og udfordrende arbejde, men efter et år sagde jeg alligevel op, da det ikke var i detailbranchen jeg ønskede at være.

Uddannelse

20042005

Kursus

Katalyst

Innovation - Marketing - Erhvervsdrift

20022003

Kursus

IBS

Project Management - Præsentation, kommunikation og daglig drift - Forhandling - System udvikling - Test koordinering - IT

19992001

Uddannelse

Niels Brock

Innovation & Entrepreneurship - Engelsk - Management & personlig udvikling - Multimedia - Audio visuel teknology - Marketing - IT - Kommunikation - Jura - Projekt Management

20002000

Uddannelse

Durham university - New Collage Durham

I løbet af “Innovation og Entrepreneurship” uddannelsen, tog jeg et semester I England,. Bl.a. fordi studiet var relevant og spændende, men ligeledes for sproglig og personlig udvikling.

Research metode - Business Information management - International Marketing Strategy - Strategic Business Management - Managing development and change.

19891992

Uddannelse

Handelsskolen i Ballerup

HHX

Færdigheder

Styresystem - Apple OS
Styresystem - Windows

Var tidligere på ekspert-niveau, men er siden gået over til at arbejde i Apple OS. Kan dog hurtigt få ekspertisen igen hvis det er nødvendigt.

Software - Microsoft Office

Var tidligere superbruger af Word, Excel, powerpoint mm. men da jeg ikke har brugt det i et par år, og softwaren har udviklet sig siden, kalder jeg mig nu blot bruger.

Software - Photoshop

Billedbehandling, retouchering og fotomanipulation, samt grafisk produktion af reklamemateriale og hjemmesider.

Software - Dreamweaver

Produktion og vedligeholdelse af websites

Software - Adobe InDesign
Software - Macromedia Flash
Software - MailChimp

Udarbejdelse af Elektroniske nyhedsbreve (design/tekst), udsendelse af nyhedsbreve, administration af mail-lister mm.

Arbejdsområde - Social media

Opdatering af sociale medier, samt servicering af kunder via medierne.

Arbejdsområde - Kundeservice tlf/mail/sociale medier/face2face

Jeg  er yderst imødekommende, tålmodig og betænksom. Jeg har derfor, både mundligt og skriftligt, modtaget rigtig mange kommentarer, hvor kunder har takket mig for den gode behandling

Arbejdsområde - Administration
Arbejdsområde - PR
Arbejdsområde - Coaching/undervisning

Coaching/Enkelt undervisning i f.eks. brugen af software

Arbejdsområde - Koordinering og planlægning
Arbejdsområde - Projekt management/koordinering
Sprog - Dansk skrift/tale 
Sprog - Engelsk skrift/tale 
Super lærenem

Min personlighed

  Professionel med høje kvalitetskrav - Høflig, hjælpsom, empatisk.

  Selvstændig, fleksibel, alsidig.

  Tillidsfuld, dynamisk, udramatisk.

  Serviceminded, smilende, og har en venlig natur.

  Kontakt

  Kontakt mig via mail:

  gitte.falkenberg __ gmail.com

  __ erstattes med @