Printing tool Descargar PDF

Presento les meves aptituds per a l'oferta de 'Dinamitzadora digital' a l'Ajuntament de Corbera de Llobregat

La meva motivació en l'àmbit digital i de les noves tecnologies és la de compartir coneixements i experiències. Acompanyar les persones per a influir positivament en el seu creixement personal i professional mitjançant les noves tecnologies resulta apassionant.

La raó per la que aquesta oferta laboral em motiva és per tres motius: el perfil sol·licitat (tinc l'experiència i la passió per ensenyar i divulgar), pel tipus de contracte i perquè a partir de la meva experiència laboral i vital puc disposar de les competències requerides per a desenvolupar de manera proactiva les tasques demanades a les bases d'aquesta convocatòria.

Les àrees d'experiència professional que he desenvolupat són:

* Detectar: les necessitats del municipi en matèria de noves tecnologies per tal de poder programar les activitats pertinents.

* Facilitar: crear situacions que afavoreixin el canvi, posant èmfasi en l'aprenentatge i la formació contínua.

* Impulsar: provocar la participació, sensibilitzant i promovent la innovació i implantació d'aquesta.

* Ser motor: promoure l'explotació de noves oportunitats. Ajudar els usuaris a desenvolupar la seva capacitat de buscar solucions i tenir-ne l'autocontrol.

* Dinamitzar: establir noves iniciatives a l'hora de divulgar i ensenyar les noves tecnologies.

Nota: els espais Experiència, Formació i Competències inclouen NOMÉS aquelles competències directament relacionades amb el perfil sol·licitat, deixant de banda altres tasques i mèrits que no tenen relació directa amb ell, tot i formar part intrínseca de les meves aptituds.

Experiència relacionada

Sep 2014Jun 2015

➢ Responsable de Marketing i Comunicació

Group Fructusweb SL |www.hortetdelbaix.com 

Algunes de les tasques desenvolupades:

_ Community Managent. Gestionar les xarxes socials de l'empresa: Facebook , Twitter i Blog. Crear un 'Calendari de continguts' i un 'Pla de continguts' trimestral. Redactar i dissenyar aquests continguts. Obrir i fer difusió de nous perfils a: Pinterest, Instagram i Google+.

_ Gestionar la botiga online (hortetdelbaix.com). Plataforma Drupal.

_ Crear setmanalment la Newsletter (disseny i continguts) per a la clientela de la botiga online. Eina: Mailchimp.

_ Aprendre a utilitzar TeamViewer, una eina molt útil per a donar suport informàtic a distància.

_ Estudiar a fons tot el relacionat amb la privacitat i la seguretat. Establir les normes d'ús sobre la Propietat intel·lectual i la LOPD dins l'empresa.

Jan 2014May 2015

➢ Consultoria estratègica i Dinamització del teixit comercial municipal

Ajuntament de Begues - Regidoria de Comerç i Turisme

Algunes de les tasques desenvolupades:


_ Elaborar el Pla d'Acció per dinamitzar el sector empresarial del municipi, que es troba representat en la 'Taula de Comerç i Restauració', liderada per la Regidoria.

_ Presa de contacte amb els Grups de Treball del projecte Begues Cittàslow per establir la interacció necessària amb els projectes de Comerç i Turisme.

_ Organitzar i dinamitzar les reunions bimensuals amb la Taula per presentar l'anàlisi i valoració de les accions realitzades i determinar noves propostes. Ordre del dia i redacció de l'Acta.

_ Dissenyar i impulsar les diferents campanyes i/o activitats de dinamització.

_ Oferir suport i assessorament a tots els establiments del municipi que ho sol·liciten, sobre aspectes relacionats amb les noves tecnologies, les xarxes socials, la productivitat del seu negoci, marketing, etc.

_ Buscar el suport i la cooperació de les institucions públiques que afavoreixen la promoció econòmica als municipis, com el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

_ Redactar, tramitar i justificar ajut econòmic DEL a la Diputació de Barcelona. Ajut concedit.

_ Conèixer el sector comercial i de serveis del municipi, mitjançant visites a les empreses i entrevistes amb els seus responsables, amb la finalitat d'oferir suport i  detectar necessitats i mancances quan a grau de digitalització de les empreses. #tutoriapersonalitzada #mentoring.

Mar 2014Mar 2014

➢ Formació d'emprenedors

Consorci del Lluçanès

'Del comerç tradicional al comerç online per a petites empreses

_ Curs de 3 hores sobre què ens hem de plantejar per a elaborar el nostre 'Pla de mitjans digitals i socials': definir què volem fer, escoltar que estant demanant els consumidors 2.0, definir l'objectiu global (perquè estar online ) i explicar quines eines existeixen per a crear una botiga online.

_ En el torn de preguntes dels assistents, responc dubtes sobre arquitectura web, usabilitat web, posicionament, disseny web, plataformes ecommerce, allotjament de domini, social media, etc

Apr 2012Jul 2013

➢ Gerent amb funcions de Dinamitzadora comercial

Xarxa Comercial de Viladecans (130 comerços associats)

Algunes de les tasques desenvolupades:

_ Community Management. Gestionar les xarxes socials: Facebook, Twitter i Pinterest.

_ Crear i organitzar una campanya íntegrament digital, 'Petons per Nadal': https://www.youtube.com/watch?v=0qdctJ_uT6E. Rodatge d'un videoclip amb música composada especialment per a l'ocasió. Mitjans de comunicació locals, així com Esplugues TV, 8TV i TV3 se'n van fer ressò i ho van publicitar en els seus canals de comunicació, amb gran èxit d'audiència.

_  Difondre i donar a conèixer, entre els comerços més tradicionals, els recursos TIC que tenen al seu abast, tot reforçant la confiança en l'àmbit digital.

_ Consultoria 'a domicili' per a tots els associats, en matèria de noves tecnologies i gestió del punt de venda.

_ Redactar, tramitar i justificar ajut a la Diputació de Barcelona per aconseguir cofinançament per impulsar les TIC en els comerços associats. Ajut concedit. #alfabetitzaciodigital

Jul 2009Jul 2011

➢ Direcció de l'Àrea de Promoció Econòmica

Diputació de Lleida

Algunes de les tasques desenvolupades:

_ Vetllar perquè l'àrea de Promoció Econòmica es visualitzi com el punt d’atenció a les demandes, ja siguin d'ajut tècnic o  econòmic, no només per als ajuntaments de la província, sinó també per al teixit social i empresarial que busca cofinançament per als seus projectes.

_ Crear un 'Punt de suport TIC' dins l'àrea de Promoció Econòmica, on el personal tècnic de la institució atengui i doni suport a les empreses i emprenedors autònoms que desitgin tramitar ajuts i incentius empresarials.

_ Promocionar la institució com a espai de referència en serveis i consultoria a les empreses.

_ Participar en el projecte impulsat per la Diputació 'Administració electrònica i l’ús intensiu de les TIC', que  afavoreix la producció i distribució dels serveis públics als ens locals de l'àmbit territorial.

➣ Altres àmbits d'ocupació: Música, Docència, Traducció, Periodisme, Recursos Humans, Exportació i Prospecció de nous mercats

Fundació Gran Teatre del Liceu, Teatro Real, Associació Amics de l'Òpera de Sabadell, Teatre Nacional de Catalunya, Taller de Música de Gavà, Best Formació, Serveis Lingüístics Torsitrad, www.comarquesdeponent.com, Deshidratats i Farratges Torregrossa.  

Formació relacionada

Mar 2014Mar 2014

Youtube: optimització de vídeo i estratègies per guanyar audiència

Cibernàrium | Barcelona Activa

Taller presencial de 3 h.

Mar 2014Mar 2014

Aprendre a planificar eficaçment un projecte web

Cibernàrium | Barcelona Activa

Taller presencial de 3 h.

Feb 2014Feb 2014

Integrar el codis QR en la estratègia de comunicació de l'empresa

Cibernàrium | Barcelona Activa

Taller presencial de 3 h.

Jul 2002Jul 2002

Creació i utilització de bases de dades: Access 2000

Universitat de Barcelona

Curs virtual de la Fundació UB Virtual de 30 h de durada.

Jul 2002Jul 2002

Aprendre a fer presentacions amb PowerPoint 2000

Universitat de Barcelona

Curs virtual de la Fundació UB Virtual de 30 h de durada.

Sep 2011Oct 2011

Xarxes Socials

Fundació Paco Puerto

Curs presencial de 25h. Unitats didàctiques: 1) Història de les xarxes socials, evolució i situació actual 2) Tipus de xarxes socials 3) Seguretat i imatge a les xarxes socials 4) Compartir coneixements i continguts a la xarxa 5) Administració, rols i drets a les xarxes socials.

Jun 2015Oct 2015

Marketing Digital & Inbound Marketing |Postgrau en curs

Inesdi Business Digital School

Formació presencial de 120 h. Continguts: Pla de Marketing Digital, Social Media Marketing, Inbound Marketing, Publicitat Digital, Mobile Marketing, Fidelització, Engagement, Analítica Web, Mesurar i optimitzar la web, ROI, SEO i SEM.

Oct 2009May 2010

Estratègia i Competitivitat Regional | Postgrau

UPC BarcelonaTECH

Programa per al Lideratge de la Innovació i el Talent:

1. Bases de l'economia regional i de les empreses

2. Estratègies i instruments de promoció econòmica

3. Organització de la Intervenció en el desenvolupament econòmic

4. Projecte final: ''Desenvolupament estratègic del sector de l'oli d'oliva verge DOP Les Garrigues''

✪ Competències relacionades

Tecnologies de la Informació i la Comunicació: TIC

~ Autoformació a través de www.preparacioactic.cat: Nivell Mitjà ACTIC (sense certificació)

~ Coneixements adquirits com a usuària digital autodidacta des del 2000 en: Word, Excel, Power Point, Acces, Outlook, Photoshop, QuarkExpress, Prezi, Picktochart, PicMonkey, Delicious, Mailchimp, Survey Monkey, Trello, Typeform, MOOC, Wordpress, Blogger i SoundCloud, entre d'altres programes i plataformes.

Community Management

~Especialista en gestionar xarxes socials associades a una empresa, marca o producte, entre les quals destacaria: Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram, YouTube, SlideShare i LinkedIn.

Llengua catalana

~Nivell C de llengua catalana (coneixements mitjans) certificat per la Junta Permanent de Català (Generalitat de Catalunya).

~Nivell D de llengua catalana (superior) certificat per la Junta Qualificadora de Valencià (Generalitat de València)

Llengua anglesa

~ Certificació: First Certificate de la University of Cambridge.

~ En curs: certificació IELTS (International English Language Testing System)

✪ Habilitats i fortaleses

Comunicació: facilitat per a parlar en públic, escriptura clara i concisa, escoltar atentament, oferir solucions raonades, orientació a buscar el compromís, afavorir les situacions 'win-win'.

Interpersonals: solidaritat, empatia, cooperació, conciliació, consideració, comprenssió, assertivitat.

Investigació i planificació: preveure, identificar problemes i buscar solucions, aconseguir recursos, avaluar les situacions abans d'actuar, creativitat, iniciativa.

Organització: coordinar diferents tasques, gestionar projectes, fixar-se objectius i fites, mantenir el control sobre el pressupost, planificar activitats i organitzar esdeveniments, sentit de la polivalència.

👍Gràcies per la seva atenció

Begues, 21 d'agost de 2015