Download PDF

Kvote 2. ansøgning til bioanalytiker 

Jeg hedder Zine Maher og er en kvinde på 19 år. Jeg dimitterede fra Køge Gymnasium HF fra 2014, med  dansk A, matematik B, og kemi B, og foreløbig er jeg på sabbat år hvor jeg også skal supplere matematik A og engelsk B, men har en drøm om at studere, som bioanalytiker  i fremtiden. Jeg søger derfor optagelse på bioanalytiker studie, idet jeg mener at bioanalytikeruddannelsen matcher de faglige, praktiske samt forskningsmæssige udfordringer, som jeg forventer og ønsker at blive stillet overfor på mit fremtidige studie og arbejde.

De sundhedsvidenskabelige discipliner har altid haft min interesse, eftersom vores samfunds- udvikling og ændring inden for den somatiske, psykiske og folkelige sundhedspleje er en praktisk konsekvens af disse fags teorier og forskning. Grundlaget for, at mit valg netop falder på bioanalytikeruddannelsen, er min interesse for naturvidenskab. Jeg er specielt interesseret i kemi og biologi, og med bioanalytikeruddannelsen ser jeg muligheden for at blive ekspert inden for forskning af biologisk materiale fra mennesker – et område, der altid vil være brug for i samfundet.           

Det at hjælpe og være i kontakt med andre mennesker, har interesseret mig. Jeg tror på, at ved at bringe glæde ved menneskes hjerte, også afgiver glæde tilbage til en selv. Jeg har ude på Køge sygehus i 2012 hvor jeg har lavet en OSO-opgave..Det har vækket mere interesse og medført, at jeg inderligt ønsker at læse bioanalytikeruddannelsen .Jeg synes det var vildt spænde og jeg hørt meget positive ting om bioanalytikeruddannelsen.

En anden grund til mit valg er, at bioanalytiker uddannelsen giver mange muligheder. Jeg kan vælge at læse videre, når jeg er uddannet bioanalytiker, men jeg kan også vælge at komme ud på arbejdsmarkedet efter de 3 1/2 år bacheloren. Det er vigtigt for mig at have muligheder til den tid.

Jeg har gennem erfaring fra forskellige arbejdsområder samt min tidligere praktik sted (Roskilde svane apotek) forsøgt at stifte et solidt og alsidigt kendskab med den medicinske verden for herved at kvalificere mig til at søge optagelse på bioanalytiker uddannelsen. Jeg har også arbejdet frivilligt et par timer på et plejehjem i en periode, hvor jeg har passet en ældre mand, når der har været behov for det. Jeg plejede at handle med ham, gå ud med ham og ikke mindst høre hans dejlige små historier.  

Jeg er omstillingsparat og villig til at lære en masse nye ting om menneskets sundhed og sygdom samt forskning i blod, celle og vævsprøver.. Min drøm er at få en uddannelse som bioanalytiker, og valgte at holde et sabbat år, så jeg kunne udvikle min erfaring. Jeg har en tro på at min glødende interesse og engagement i de opgaver og projekter jeg har kastet mig over i forbindelse med mit skoleophold, arbejde og praktikplads , som har givet gode resultater.

Jeg vil hermed afslutte min motiverede ansøgning med at konkludere at jeg som studerende er ansvarsfuld, selvstændig og studievant og jeg har interesse i at dygtiggøre mig såvel teoretisk og praktisk med følgende indgangsvinken: ”at viljen til at ville - er evnen til at kunne”.

#Min Karriere 

Oct 2014Feb 2015

Roskilde Svane apotek

Praktikant 

Aug 2012Jun 2014

Køge gymnasium 

HF 

Nov 2011May 2013

Kassemedarbejder, bager, kioskmedarbejder 

Kvickly Køge 

Aug 2011Oct 2011

Hos Lulu 

Medarbejder 

20052011

Asgårdskole 

Folkeskole 

Info:

Alder: 19.05.1995 - 19år

Hobby: Fitness Dansk Statsborger (Kom til Danmark, da jeg var 8år)
Kørekort: kategori B Fritidsinteresser: Jeg har meget stort personligt netværk og min fritid bruger jeg med familien og venner.

Sprogkundskaber

  • Dansk: Taler og skriver på højt niveau.
  • Engelsk: Taler og skriver på et grundlæggende niveau Arabisk:
  • Modersmål, kan også skrive og læse på grundlæggende niveau.
  • Tysk: Taler og skriver på et grundlæggende niveau

Kurser og egenskaber 

Kurser: Førstehjælpskursus. Hygiejne kursus. IT-kompetencer: Daglig bruger af Microsoft Office-pakken Yderligere oplysninger: Har været med i diverse elevråd og fokusgrupper.

References

Johan H. Hansen

Kvickly Køge, Souschef  +45 56 37 14 73

Chalotte Andersen