Download PDF

Personprofil

Jeg er en passioneret og analytisk Logistikøkonom'er med praktisk erfaring og stor kendskab til Supply Chain og forretningsstrategier, da jeg har gradueret det bedste i min klasse på Erhvervsakademiet Lillebælt. Jeg har en positiv mental holdning til daglige opgaver, ikke bange for at udfordre status quo og er motiveret af at skabe udvikling og resultater gennem nye tiltag. 

Erhvervserfaring

Apr 2015Present

Indkøbs- og Logistikkoordinator

Aquatec Solutions A/S, Vejle

Med reference til virksomhedens CEO, er jeg ansvarlig for 3-cifret mio DKK budget til forskellige tekniske projekter, forhandling af kontrakter og koordinering med leverandører på strategisk og operationelt niveau. Desuden er jeg ansvarlig for at planlægge ind- og udgående logistik til at nå deadlines og opfylde kundernes krav. Daglige opgaver omfatter også ugentlige tavlemøder, opdateringer vedrørende projektstatus og samarbejde med 3 projektledere og 10 tekniske designere. 

Primære Resultater:

  • Ansvarlig for at koordinere, planlægge, indkøb og levering af tocifret mio projekter.
  • Gennemført en ny indkøb & logistik strategi for at forenkle og styre forretningsprocesser. 
Aug 2014Oct 2014

Logistik praktikant 

Dan Cake A/S, Give
  • Lagerstyring: Jeg var med til at styre lageret sammen med logistikchefen og 5 andre ansætte.
  • Logistik: Daglige opgaver bestod af planlægning af indgående varer fra produktionen og registrering i ERP systemet, kontakt transportører og koordinere forsendelser.

Primære resultat:  Jeg bidrog til at udvikle en ny strategi for lager optimering og omkostningreduktion: bedre kontrol og sporing af varer med henblik på at reducere den brugte plads og handlingstid.

Uddannelse 

Feb 2015Apr 2015

Projektstyring

Ledelsesakademiet Lillebaelt, Odense

Jeg blev rustet til at etablere projekter og analysere projektmandatet. Derudover lærte jeg at opdele projektet i målbare hoved- og delmål og fik redskaberne til at tidsestimere, rapportere, opfølge, kvalitetsikre og vurdere økonomien. 

Jan 2013Jan 2015

Logistikøkonom

Erhvervsakademiet Lillebaelt, Vejle

Uddannelsen gav mig kompetencer til at planlægge, koordinere og styre en virksomheds forsyningskæde, fra indkøb af råvarer til udsendelsen af de færdige produkter. Jeg fik viden om, hvordan man styrer en virksomheds indkøbs-, produktion-  og distribution processer.