Printing tool Download PDF

Work experience

Apr 2011Present

Looking for a new challenge in marketing/communication!

Currently in between jobs

* Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe parttime uitdaging word ik begeleid door een professionele loopbaancoach;* Hiernaast houd ik me tevens bezig met zelfontwikkeling d.m.v. het bijwonen van diverse webinars op het gebied van marketing/communicatie/internet.

May 2008Mar 2011

Communications Coordinator

Applus RTD

Applus RTD Benelux is gespecialiseerd in niet-destructief onderzoek (NDO) en inspectieoplossingen, zowel voor standaard als op maat gesneden inspecties. Zij leveren een scala van diensten dat reikt van niet-destructief onderzoek, waaronder gespecialiseerd pijpleidingenonderzoek en destructief onderzoek tot datavergaring, datamanagement en inspectie. Daarnaast heeft Applus RTD aparte afdelingen die zich bezighouden met het maken van tasters, stralingsbeschermingsadvies en het geven van training en opleidingen. Het hoofdkantoor zit in Capelle aan den IJssel. Mijn werkzaamheden vonden plaats in de vestigingen in Zoetermeer en Rotterdam. Hierbij was ik o.a. verantwoordelijk voor:* Diverse coördinerende communicatieprojecten op het gebied van training en opleidingen: gegroeid van 2 trainingen naar 8 trainingen; * Drukwerk (brochures, nieuwsbrieven, personeelsmagazine);* Internationale beurzen;* Contentmanagement SharePoint en ontwikkeling internationaal Virtual Expert Network.

Jan 2006Apr 2008

Marketing Services Officer

OSRAM Benelux B.V.

OSRAM Benelux B.V., gevestigd in Capelle a/d IJssel, is verantwoordelijk voor de marketing- en sales activiteiten van het OSRAM concern in België, Nederland en Luxemburg. Bij het bedrijf werken circa 60 medewerkers.* Hierbij was ik verantwoordelijk voor diverse marketing- & communicatieprojecten, waaronder drukwerk (relatiemagazine, brochures, catalogus, folders, advertenties in vakbladen);* Tevens contentmanager website: dagelijks inhoudelijk bijwerken en mede ontwikkelen en uitvoeren vernieuwde website.

Apr 2004Dec 2005

Marketing & Communicaton Officer

TicketBox

Tijdens mijn uitzendcontract was TicketBox onderdeel van de Staatsloterij. Vanuit het kantoorpand in Den Haag verkocht TicketBox tickets voor zowel voetbal als diverse evenementen op het gebied van sport, muziek, dance en pretparken. * Ik heb mede het 10-jarig jubileumfeest van TicketBox georganiseerd: variërend van marketingacties tot organisatie bedrijfsfeest;* Was contentmanager website: dagelijks inhoudelijk bijwerken van diverse evenementen.

Jan 2002Mar 2004

Public Relations Manager / Ship Event Coordinator

Celebrity Cruises, Inc.

Celebrity Cruises is een luxe 5-sterren cruisemaatschappij die exotische bestemming belooft met prachtig ingerichte schepen en een buitengewone service voor haar gasten. Oorspronkelijk een Griekse rederij, sinds 1997 overgenomen door de Amerikaanse cruisemaatschappij Royal Caribbean International. Tijdens mijn tijdelijke contracten van elk minimaal 6 maanden heb ik op diverse cruiseschepen gewerkt in Noord- en Zuid-Amerika.Hierbij was ik onder andere:* Verantwoordelijk voor de Public Relations aan boord;* Loyalty Ambassador voor de marketing van het Captains Club programma;* Coördinator voor groepen aan boord op het gebied van internationale meetings, seminars en incentives.

Jan 2001Dec 2001

Marketing Assistant

Heineken

Bij de grootste bierbrouwerij uit Zoeterwoude op uitzendbasis gewerkt op de marketingafdeling voor het Heineken Brand Team.* Diverse Brand Managers en de Marketing Manager geholpen bij uiteenlopende operationele marketingwerkzaamheden, variërend van de totstandkoming van de 'Biertje?'-commercial tot de Heineken Studenten Service.

Sep 1997Dec 2000

Reservations Manager / Internet Manager

Topic Travel Vakantiehuizen

Topic Travel Vakantiehuizen is de specialist in betere vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Het aanbod loopt uiteen van luxe villa’s met privézwembad tot sfeervolle fattoria’s, landhuizen en vakantiehuizen op een kleinschalig vakantiepark. Het bedrijf is gevestigd in Den Haag. * Begonnen als allround reisadviseur, na één jaar benoemd tot Manager Internet en vlak daarna Manager Reserveringen;* Door de opkomst van internet heb ik een marketingplan ontwikkeld voor de realisatie hiervan;* Gaf direct leiding aan 8 reserveringsmedewerkers.

Education

Sep 1999Jul 2000

Praktijkdiploma Midden Management

Educatief Centrum
Aug 1993Jun 1997

HBO

Christelijke Hogeschool Nederland (naam gewijzigd in Stenden hogeschool)

De HBO opleiding Leisure Management heeft een bedrijfseconomische invalshoek en leidt op tot een management– en/of adviesfunctie in de dienstverlenende sector in het algemeen of in de Leisure industrie in het bijzonder. De unieke lesmethode heet probleemgestuurd onderwijs (PGO). Dit betekent dat studenten probleemoplossend te werk gaan door de integratie van de verschillende vakken in cases en opdrachten.

Aug 1995Jan 1996

IUP2

Université de Savoie

Keuzemodule tijdens HBO-studie: uitwisseling met Frankrijk gedurende 6 maanden.

Skills

Spanish language
German language
French language
English language
Dutch language

Summary

Ik ben te omschrijven als een enthousiaste en gedreven marketing- & communicatie-professional met ruime ervaring op diverse werkgebieden, zowel nationaal als internationaal. Mijn interesses zijn breed te noemen; mijn passies liggen vooral op het gebied van internet en marketing. Ik bezit een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel met oog voor detail. Samenwerken met diverse collega’s geeft mij veel energie, ook werk ik graag zelfstandig aan diverse projecten. Last but not least lever ik een positieve bijdrage aan mijn omgeving doordat ik veel vrolijkheid uitstraal :-)

Interest

Marketing, communication, internet

Certifications

Aug 2010Aug 2020

Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA

Examenbureau Benelux B.V.
2008Present

Basiscursus NDO (Niet-Destructief Onderzoek)

Applus RTD
Apr 2010Nov 2011

Basisopleiding Bedrijfshulpverlener inclusief AED

Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening
20062006

Marketing Manager level 6 EQF (European Qualification Framework level)

European Marketing Confederation / NIMA
19991999

Coachen voor leidinggevenden

InterSales Travel Trainingen