Download PDF

Summary

Jag skulle vilja passa på att berätta lite mer om vem Christine är. Jag är glad, ofta ser man mig med ett leende på läpparna. Jag är ambitiös, kreativ, ansvarsfull, ordningssam och jag älskar att lära mig nya saker. Jag är också serviceinriktad och har stor social kompetens.

Jag skulle vilja hitta ett jobb som är varierat och ger mig en chans att utvecklas. Ett specifikt yrke har jag dock inte hittat än. Jag tror jag skulle kunna passa som ganska mycket, det viktiga är inte vilken bransch utan att arbetsuppgifterna passar. Men jag söker ett jobb där jag får chansen att fortsätta på den administrativa och tekniska linje jag fastnat för.

Om fem år ser jag mig själv utveckla min ledarskapsförmåga och ha ansvar för en grupp människor som exempelvis teamledare. 

Hör gärna av Er om det finns några frågetecken!

Education

Wenell Management

Inom utbildningen Creative Service Leadership

Jun 2011Aug 2011

Kristianstad Högskola
Aug 2009Jun 2011

Creative Service Leadership / Service Manager

Malmö Stad KY-utbildning

Praktikperioder:Salong Hår-Team i Ystad (Ledarskapskonsult)Ehrenberg Kommunikation i Malmö (Projektledarassistent)Tandläkare.net/Tandläkare Anders Wagner i Trelleborg (Marknadsföringskonsult)Vattenhallen Science Center, Lunds Tekniska Högskola i Lund (Projekledarassistent)

Jun 2010Aug 2010

Umeå Universitet
Sep 2007Jun 2008

Akademi Båstad

Inklusive:Kuoni Scandinavian Guide School, reseledarkursHurghada, Egypten

Work experience

May 2010Present

Konsultassistent/Administratör

Ehrenberg Kommunikation AB

Extraanställning

Jun 2010Dec 2010

Hotellreceptionist

Quality Hotel Konserthuset

Extraanställning

Jun 2008Aug 2009

Hotellreceptionist

Clarion Collection Hotel Twentyseven

På hotellet arbetade jag i hotellets kärna och utförde arbetsuppgifter som in- och utcheckning, bokning, kundservice etc. I receptionen är man spindeln i nätet och utvecklar snabbt en vana att hantera flera saker samtidigt. Min tid på hotellet har utvecklat mig på många olika sätt gällande service, konflikthantering och kundpsykologi.

Feb 2006Jul 2007

Restaurangbiträde

McDonald's

Som restaurangbiträde fick jag prova alla McDonald’s stationer. I kassan fick jag arbeta med nyckelord som service, snabbhet och kundpsykologi och i köket fick jag lära mig att ha ett öga för kvalitet i stressade situationer. Efter min tid på McDonald’s hade jag utvecklat min känsla för teamwork och även ökat min stresstålighet.