Download PDF

Wie ben ik?

Chloé houdt ervan om het sterkste in de mens naar boven te brengen. Ze verzorgt graag sociale contacten en houdt van een uitdaging. Oplossingsgericht denken is haar troef. 

Opleidingen

20102017

Professionele Bachelor in het Sociaal werk

Hogeschool West-Vlaanderen campus Sint-Jorisstraat Brugge

In deze bachelor lag de nadruk op het ondersteunen, helpen en begeleiden van diverse doelgroepen. Ontwikkeling van de grondhouding: empathie, acceptatie en respect.

20082010

Humane Wetenschappen

Koninklijk Atheneum 'Vijverhof' Sint-Michiels

Een grondige ASO opleiding met oog voor mens en cultuur. 

Werkervaring

01/02/2018heden

Maatschappelijk werk - Consulent Pensioendienst 

CM Oostende, kantoren Oostende, Gistel, Diksmuide en Veurne

Opvolging sociale wetgeving in toepassingsgebied Pensioen, uitleg en begeleiding van procedures, aanvragen, opvolgingen en correcties van dossiers, samenwerking met andere diensten (CM- diensten, Federale overheid, RVA-diensten, ..), bemiddelen bij problemen en voorzien van duidelijke informatie  (toekomstig) gepensioneerden. 

10/04/201731/01/2018

Talent consulent

T-interim

Het bemiddelen tussen bedrijven en werkzoekenden, op zoek gaan naar geschikt personeel voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Door middel van onthalen van kandidaten, selectiegesprekken en testen afnemen, motivatie en competenties van  kandidaten inschatten, matchen maken met vacatures bij de bedrijven. Daarnaast zijn ook de dagelijkse planningen van klanten opvolgen en begeleiding van poetshulpen deel van het takenpakket. 

20152016

Maatschappelijk werker als partner medewerkersbeleid (stage)

Familiehulp vzw

Het selecteren van huishoudhulpen, het uitvoeren van introducties en sociale advisering. Dit werd gedaan voor de dienst PIT, de dienstenchequewerking van Familiehulp vzw.

20122016

Verkoopster (studentenjob)

ZEB, H&M, FUN, Kopersmederij Schouteet, ...

Leggen van sociale contacten, bemiddeling bij klanten, klantgericht werken, ... Klantvriendelijkheid stond hierbij telkens centraal. Daarnaast werd een zin voor verantwoordelijkheid ontwikkeld daar ik instond voor het beheer van de kassa. 

Vaardigheden

Communicatieve en sociale vaardigheden

Contact met collega's, overleg, contact met medewerkers, ...

Oplossingsgericht handelen

In elke situatie op zoek gaan naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen

Administratieve vaardigheden

Nauwgezette en punctuele opvolging van administratieve taken

Computervaardigheden

Powerpoint, Word, Excel, Outlook, HRO, maatwerk, ...

Engels

Professionele werkvaardigheid

Frans

Basiskennis

Extra informatie

Ik ben reeds tewerkgesteld bij CM Oostende en ben op zoek naar een bijverdienste. Ik kan werken op vrijdagnamiddag, zaterdagmiddagen (voormiddagen in vakanties zijn wel mogelijk), zondagen en feestdagen. Late uren en kassaverantwoordelijkheden zijn zeker haalbaar. Mijn vorige ervaringen als verkoopster heb ik steeds als positief ervaren waardoor ik graag een flexijob in de verkoop wil uitvoeren. 

Graag kom ik mijzelf voorstellen op gesprek.