Printing tool Download PDF

Carla  Swiatkowski

Dream Believe Achieve

Competenties

Consultancy*Sales*Management*Communicatie*Marketing*NonProfit*Intervieuw*

Diplomatie*Informatie verwerking en verzamelen*Associate*Analyse*Onderzoek*

Sociaal*Online*Dialoog*Styling*Leiderschap*Administratie*Online research*

Workshops*Retail*Bank*Presentatie*Contactherstel*Begeleiding*Vluchtelingen*

Asielzoekers*Creatief*Opsporing*Beurzen*Evenementen*Onderzoek*Social Media

Projecten

2015/lopende

Mede-Oprichter, Collecting thought’s, connecting people

Het creeren van bewustwording tussen vluchtelingen/ asielzoekers en het Nederlandse volk door middel van artikelen, video’s, gesprekken, school projecten en activiteiten. En het verbinden van bedrijven en vluchtelingen en asielzoekers.


2015/lopende

Mede-Oprichter, Calaid Zuid-Holland

CalAid Zuid-Holland is een organisatie die goederen inzamelt en vervoen binnen de Europese grenzen en daarbuiten (denk Libanon, Syria) naar plekken waar vluchtelingen opgehouden worden. Deze goederen worden ingezameld bij bedrijven en particulieren ook vaak gekocht van gedoneerd geld. We werven veel sponsoren door middel van acties op Facebook en andere podia.


2013/nu

Singeldingen, Creative Workshops

Help waar nodig ieder jaar! Met bijvoorbeeld geven en bijstaan bij workshops, siropen, hand en spandiensten en taarten bakken.


2015 SV Gio, Consultant

Heb mee geholpen met het ontwikkelen van producten die dan verkocht worden om zo fondsen voor de stichting binnen te halen en hele online campagne helpen opzetten en uitvoeren.

Ervaring

20142016

Freelance Opdrachten-External Consultant voor Sales, Communicatie, Online Research/Online en Marketing

LOVE MYRTE, Eindhoven * Manon Garritsen, Rotterdam * Dyvsign, Delft * TAKK, Warschau * Tiago Sa da Costa, Portugal-Nederland

Het geven van advies van/ in  Sales, Communicatie, Marketing en Online. Het vertegenwoordigen van bovengenoemde bedrijven in beurzen en events. Het netwerken en online research doen voor bovengenoemde bedrijven.

20122014

Associate Director

Damian O’Sullivan Design/ The Cottage Industry, Rotterdam

Ik heb gezorgd voor het dagelijks bestuur van beide bedrijven. Dat het personeel en stagiaires aangestuurd werden, dat alles omtrent de bedrijven georganiseerd was. Daarnaast deed ik voor de bedrijven de sales, acquisitie, communicatie, online, marketing, material en fabriek onderzoek, logistiek, aanname personeel, presentaties voor het bedrijf en het brdrijfsvertegenwoording. Het zijn  internationale bedrijven in product ontwerp. The Cottage Industry is een bedrijf die producten ontwerpt en produceert in eigen naam. Damian O’Sullivan Design werkt in opdracht voor grote luxe labels onder anderen Hérmes, Comme des Garcons.

20052012

Informatie Rechercheur

Interpol/Europol

Werkte in een International team met als doel informatie te vergaren, verwerken en analyseren ten bate van onderzoek naar criminele groeperingen in de wereld. Werkte met informatie technieken, registratie methoden, visuele informatie, online zoek technieken en analyse technieken.

19992006

Consulente, Opsporing, Contactherstel

Rode Kruis

Werkte binnen het Tracing Team die als doel heeft familie, kennissen zoeken van vluchtelingen/asielzoekers op te sporen met als doel het contact (vaak verloren in oorlog) te herstellen. Ik voerde gesprekken met vluchtelingen/asielzoekers om zo zoveel mogelijk achter te komen wat er gebeurt is doordat geen contact meer is en zoveel mogelijk achter te komen waar degenen die ze zoeken zich zou kunnen bevinden. En als deze dan gevonden werden zorgden we ervoor dat er contact hersteld kon worden. 

Werkte er ook met alleenstaande minderjarige asielzoekers om hun een beetje te coachen bij hun leven in Nederland indien nodig. Ik organiseerde samen met collegae evenementen voor mensen in het Azielzoekerscentrum in Den Haag.Work with young unaccompanied refugees

19941999

Miscellanius-Sales/Administratie/Bank/Social work

Verschillend

Verschillende banen gehad zoals gids bij verschillende musea, Werkte als trainee bij Fortis Bank, Werkte als Assistent Store manager en Store manager bij Timesquare, Invito, Mexx, Maggie Maggie, Dolcis.Worked as a trainee for Fortis bank for 6 months. Werkte als begeleider van gehandicapten bij Fokus projecten. Werkte als promotiemedewerker.

Educatie

20032005

Slavische Taal en Letterkunde

Universiteit van Amsterdam
19992003

Kunstgeschiedenis Nieuwste Tijd

Universiteit van Amsterdam
19971998

Internationale Betrekkingen, Communicatie, Bestuur

Haagse Hogeschool-European University


Talen

Portugees moedertaal | Nederlands | Engels | Frans | Spaans | Pools

Tot Ziens!