Printing tool Download PDF

Summary

Jag heter Carina Wander Levin och är en social, driven och målmedveten kvinna på 31år, bosatt i Helsingborg.  Idag arbetar jag som marknadsansvarig på Xontraktor EF, ett kooperativ för fristående konsulter. Min roll på Xontraktor är att aktivt marknadsföra Xontraktor och representera oss för andra företag och frilandskonsulter. Det vill säga att alltid ligga steget före i jakten på nya uppdrag, att vara på hugget via socialamedier, mässor och andra tillställningar. Vi har idag Sveriges 12.e största Linkedingrupp ”Xontraktor Svenska Jobb” en grupp vi är mycket stolta över på Xontraktor.  Utöver detta har jag  huvudansvaret för Xontraktors hemsida och övrigt marknadsmaterial som skall gå till tryck. Jag söker som konsult ständigt efter nya utmaningar, såväl till mig själv som till flertalet andra hungriga och duktiga konsulter.

Vill ni veta mer om mig eller någon annan av våra konsulter, samt vad det innebär att kontrakta en Xontraktor? Tveka inte att höra av er till mig. Det finns många sätt att hitta en ny stjärna till sin personalstyrka. Xontraktor är ett mer kostnadseffektivt och det minst tidskrävande sättet för er som uppdragsgivare.  

Ser fram emot vårt möte!

Bästa hälsningar 

Carina Wander Levin 

Work experience

May 2012Present

Marknadsansvarig/Marketing

Xontraktor EF

Xontraktor EF är en ekonomisk förening som driver verksamhet inom konsulttjänster och bemanning. Som ekonomisk förening ägs och drivs Xontraktor av fristående konsulter inom de branscher som lämpar sig för konsultuppdrag. Hos Xontraktor är konsulterna också delägare och därför extra engagerade och drivna till att leverera värdeskapande tjänster till sina uppdragsgivare. 

Xontraktor EF vänder sig till företag i behov av såväl tillfällig som permanent bemanning. Vi erbjuder en mer kostnadseffektiv rekryteringshjälp, som dessutom är mindre tidskrävande för uppdragsgivaren. Xontraktor är grundat med utgångspunkt i Södra Sverige men kan såklart erbjuda bemanning i hela Sverige och utanför dess gränser. 

Låt mig få berätta hur vi kan vara en tillgång för er, boka ett möte redan idag!

2009Present

Administrativ- marknadsassistent

Dimus Consulting

Dimus Consulting specialiserade på Simcorp Dimension

20082009

Säljare, kund- & marknadsansvarig

Mammashop

För mig var det en ära att få vara med och bygga upp denna fantastiska webbsop, som idag är en av Sveriges största för gravida och föräldrar.  På Mammashop var jag till en början säljare och så småningom ansvarig för daglig drift och underhåll av butiken samt marknadsföring, kontakt med sylister, media och planering av deltagande vid mässor.

20062008

Ägare /Butikschef

Inna Present & Inredning

Inredningsbutik med försäljning via webbshop, marknader och mässor. Central butik belägen i citygalleria.  Butiksansvarig, personalansvarig, inköpsansvarig. 

20022008

Säljare och mäss- kommunikatör

Agora Gifthouse AB

Agora Gifthouse var ett ledande svenskt grossistföretag inom detaljhandeln. Jag har haft nöjet att samarbeta med Agora Gifthouse under åtta härliga år. Främst inom kundservice, försäljning, order, fakturering och hantering av reklamationer.  Även åtta år som monter kommunikatör och projektledare på Formex- Älvsjömässan och Svenska mässan i Göteborg. 

20052007

Säljare

Killbergs Kontorsvaruhus

Jag arbetade som säljare på Killbergs då det fortfarande ägdes av bröderna Killbergs. Numera är Killbergs ägt under namnet officedepot.  Mina huvudsakliga uppgifter var försäljning och kundservice följt av varuexponering och omskyltning inför nya kampanjer. Beställning och påfyllnad av varor.

20012002

Säljare

Ikea

Säljare barnens Ikea, garderob och sängavdelningen. Order och bemanning av säljdisk ute på respektive avdelning. Varuhantering, exponering och omskyltning. 

Portfolio

Education

20062006

Komvux

Bokföring

Bokföringskurs bas

20032004

Folkhögskola

Allmän linje profilkurs IT
Aug 20022003

Universitet

Information- Kommunikationsvetenskap
  • Kommunikationsvetenskap
  • Mediekunskap
  • Medierätt
  • Grafisk formgivning
  • Svenska & Journalistik
  • TV & Video
  • Foto
  • Photoshop
  • Webbdesign
  • Medieetik
19972000

Gymnasium

Samhällskunskap Nicolaiskolan

Gymnasieutbildning med inriktning samhällsvetenskap