Printing tool Download PDF

FILosofi

Att alltid ligga steget före.

arbetslivserfarenhet

TILLFÖRORDNAD REGIONCHEF

EPH STOCKHOLM SYD
Aug 2016AuG 2016

Har under denna period drivit både Stockholm Norr och Syd som tillsammans består av 25 butiker och utgör ca 1/3 del av budgeten för hela Smallbox retail. Har under denna period uppvisat goda resultat.

Vikarierande REgionchef

EPH Stockholm Norr
april 2016Sept 2016

Jag fick möjligheten att driva region Stockholm norr under en kollegas föräldraledighet. Under denna period har jag lyckats driva regionen med ett personalansvar på ca 60 anställda till att ta sitt "all time high". Vi har under Juli månad överpresterat och sålt mer än vad vi gjorde i December månad. Har även under denna tid lyckats förbättra driften avsevärt och även kommunikationen mellan butikerna.

Jag har även under denna period varit ansvarig för vissa driftdelar för Smallbox. 


Butikschef

eph globen
OKt 2014april 2016

Som butikschef har jag uppnått goda resultat och lyckats ta hem månadens butik 7/12 månader.

Som butikschef har jag lärt mig hur man blir lönsam och hur jag vill att mitt varumärke ska uppfattas. Jag har lärt mig att man måste vara lyhörd och ha medkänsla men samtidigt också kunna motivera och skapa driv hos sin personal. Att få alla med ombord är en tuff uppgift men när man väl lyckas få sina kollegor att ha samma tankesätt som en själv så blir resultatet otroligt bra. 

Globen har även varit en butik som tillhandahållit mycket upplärning för nyanställda inom bolaget och dessa har därefter uppnått väldigt gott resultat efter avslutat upplärning. 

Butikschef

Eph centralen & Globen
Nov 2015Jan 2016

Fick ansvaret att bedriva både Globen och Centralen under några få månader.

Detta var även under den tid då vi hade en övergång till helt nya system där vi gick från ett centraliserat till helt decentraliserat system där mycket av tidigare ansvarsbörda nu tillföll butiken. 

Både butikerna uppnådde goda resultat under denna period.

Genom att bedriva två butiker med nya system har jag lärt mig väldigt mycket inom personalhantering och lönsamhet. Hur man bedriver verksamheten för att vara lönsam.

Säljare

Phone house centralen
Mar 2014SEPT 2014

Började på Centralen efter en flytt till Stockholm och började jobba som säljare inom bolaget på en av de mest krävande butikerna i Sverige. Här fick jag ta all erfarenhet jag lärt mig från tidigare arbeten och komprimera det för att göra snabba avslut.

Genom mina tidigare arbetslivserfarenheter och möjligheten att få jobba på Centralen lyckades jag kamma hem det prestigfyllda priset som Sveriges bästa säljare 2014 och även Årets säljare för Com Hem på Com Hem Sales Awards. 

Fick även här möjligheten att vara ställföreträdande butikschef för butiken med en betydlig högre personalbudget. Även här lyckades jag ta budget de veckorna jag hade ansvaret. 


Säljare

Phone House eskilstuna
Dec 2012Feb 2014

Fick chansen att påbörja min resa inom bolaget i en liten butik i Eskilstuna.

Här fick jag lära mig att ta vara på varenda kund som kom in på grund av att kundunderlaget var knapert. Detta gav mig en stor kompetens inom bemötande av kund och hur man skapar merförsäljning. 

Fick även i perioder vara ställföreträdande butikschef och fick då lära mig att ta ett större ansvar för butiken. Detta gynnade mig genom att det lärde mig att ta ett större ansvar.

Jag lyckades under mina perioder som ställföreträdande butikschef också driva försäljningen och ta budget varje vecka.


Säljare / Kategoriansvarig Foto/Telekom

expert stormarknad eskilstuna
Okt 2010Mar 2012

Övergripande ansvar där jag säkerställde att mina kollegor var uppdaterade över alla varor och att allt var korrekt exponerat för besökarna. 

Fick även möjligheten att vara med vid en nyinvigning av Expert Stormarknad Västerås där bara de bästa från hela landet var med.

Bedrev även till stor del försäljning och rankades som topp fem inom retail.

Expedit

Systembolaget
Jun 2010Aug 2010

Kassa, inventering, försäljning och beställning av produkter.

utbildning

Diverse kurser

Blekinge tekniska högskola
20072009

En hel del strökurser inom Pyskologi och Humanoira. 

Naturvetenskapliga Programmet

Pauliskolan
20032006

Naturvetenskapliga programmet med inriktning Matematik och Datavetenskap