Printing tool Download PDF

Onderwijs

20162016

Minor, Enterprise Resource Planning  & Business Intelligence 

Fontys Hogescholen
20132017

Business IT & Management

Avans Hogeschool Breda

De opleiding ligt op het snijvlak van bedrijfskunde en ICT, waar een brugfunctie tussen ICT, een organisatie en haar medewerkers wordt vervuld.

Business Intelligence, Content Management, ERP, Kennismanagement, Organisatiekunde, Procesmanagement, Process Mining, Projectmanagement, Requirements Engineering 

20072013

VWO

Dongemond College


Profiel: Economie & Maatschappij

Vakken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Economie, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Wiskunde

Certificaten

Dec 2014Present

Peermentor

Avans hogeschool

Peermentoring is het begeleiden van studenten t.b.v. niet-vakinhoudelijke zaken.

20152015

Gamification

Wharton University via Coursera

Gamification is het gebruik maken van game-elementen in een non-spelcontext om mensen te motiveren, activeren en resultaten te laten boeken, of te streven naar een bepaald type gedrag. In het traject is gamification eerst vanuit een theoretisch perspectief benaderd en vervolgens is gekeken naar praktische toepassingen ervan, bijvoorbeeld hoe gamification effectief kan worden ingezet binnen organisaties. De eindproducten zijn een gegamificeerde app, en een workshop die specifiek op het inzetten van gamification binnen het onderwijs is gericht. 

2014Present

Process Mining

TU/e via Coursera

Process mining bevindt zich tussen BPM en data mining in als toepassing voor procesanalyse. Wat er daadwerkelijk binnen processen gebeurt wordt via 'event logs', opgeslagen stukjes uit een database, geanalyseerd. 

Stage

In mijn stage heb ik me bezig gehouden met het signaleren van kansen in de zorgbranche m.b.t. BPM/workflow management software. Daarnaast heb ik het meest relevante proces, de afhandeling van klachten in de zorg, geïmplementeerd in de software: de incentive om dit proces te kiezen kwam voort uit een wetswijziging. Aanvullend heb ik me bezig gehouden met process mining, een vorm van data mining, en de toepassingen ervan binnen Truelime.

Mijn stage is door Truelime beoordeeld met het cijfer 9.

Karakter


In het dagelijks leven kun je mij typeren als ijverig, kritisch, geduldig en stressbestendig. Je kunt er van op aan dat ik me prima thuis voel in een projectmatige omgeving, met teamleden die elkaar complementeren om tot het beste eindresultaat te komen. Ik word tenslotte graag uitgedaagd.

Vaardigheden

BPM

BPM

ERP

ERP

Process Mining

Process Mining 

Qualitative Research

Qualitative Research 

SEO copywriting 

SEO copywriting 

Gamification

Werkervaring

Sep 2014Present

Sales/Marketing medewerker

Truelime

Het verrichten van Sales & Marketing werkzaamheden m.b.t. ondersteuning van de zorgcampagne van Truelime, in het verlengde van de uitgevoerde stage. Hieronder valt o.a. acquisitie en het vormgeven van de marketingscampagne. 

Mar 2015Present

Bijlesdocent

Bijlesbureau StudentsPlus, Nederland

Bijles geven en begeleiding bieden bij de vakken Engels en Nederlands

Nov 2013Apr 2015

Freelance schrijver

Textbroker, Nederland

Goedgeschreven, SEO-vriendelijke teksten over verscheidene onderwerpen, voor hoofdzakelijk commerciële doeleinden (copywriting).

20122013

Divers

Plus Supermarkten

Interesses

Nieuwe technologie, onderwijs op afstand, wintersport, lezen, pokeren, gamen, zwemmen, hardlopen, darten