Download PDF

GIZEM ÜNSAL

Receptionist

Sammanfattning

En positiv och glad person som gillar fysiskt arbete. Jag arbetar för närvarande som receptionist på vårdcentral. Jag är noggrann, effektiv och pålitlig i mitt arbete.  Jag vill arbeta heltid och anser att ni är en bra arbetsgivare för mig.

Arbetslivserfarenhet

Feb 2016Nuvarande

Receptionist

Bredäng & Alby vårdcentral

Timanställd, men arbetar ganska mycket. I arbetsuppgifterna ingår b.la att svara på telefonen, ta emot besök och patienter, hantera kassan, ta hand om posten och andra arbetsuppgifter.

2016-11-282016-12-16

Kräpplaskolan

Fritidspedagog

Praktiserade på skolan som både resurs i klassrummet men också på fritidsverksamheten. Jag hjälpte elever på lektionstid, på fritids lekte vi, ritade men också deltog på olika aktiviteter.

Sep 2015Okt 2015

Praktik

Willys Tumba

Jag praktiserade som butiksbiträde på Willys.

Mina arbetsuppgifter bestod av, påfyllning av färskvaror som kommer in dagligen både i butiken och kylen, teamplock, fronta på kolonial och ost/mejeri, byta ut lister och kundbemötande.

Utbildning

Aug 2016Jun2017

Barn och fritidsprogrammet (DISTANS)

Lärgården

Lär sig om människors lärande och växande, samarbete och kommunikation. Utvecklar förmåga för att vara lyhörd för deras behov samt hälsa och arbetsmiljö.

Aug 2012Jun 2015

Ekonomiprogrammet

Huddinge Gymnasium

Företagsekonomi som huvudområde. Kurser  som: redovisning, kalkylering, marknadsföring,  organisation, ledarskap och entreprenörskap ingick.

Övrigt

IT - Kunskaper

Office paketet Mycket goda kunskaper, framförallt i Excel och Word
InDesign Mycket goda kunskaper
Photoshop Mycket goda kunskaper
Illustration Mycket goda kunskaper

Aug 2014

B-Körkort

Trafikverket