Werkervaring

Work experience

(Interim) Loopbaanprofessional en re-integratie en -outplacementbegeleider, trainer, coach, NOLOC

Aug 2006 - Present
talent4work
Ik bied loopbaanbegeleiding, outplacement, sollicitatie- en netwerktraining en coaching door empowerment. Mijn kracht bestaat er in mijn klanten en hun loopbaan (weer) in beweging te brengen: hen er bij begeleiden in contact te komen met hun talenten en drijfveren zodat zij krachtig en onbevreesd dát werk kunnen doen dat helemaal bij hen past.

Loopbaanprofessional

Mar 2014 - Mar 2016
id Plein

Voor id Plein voer ik voor verschillende doelgroepen trajecten uit die allemaal gericht zijn op het weer vinden en behouden van ander werk. Ik doe dat voor mensen in een outplacementsituatie, voor mensen die vanuit de ziektewet of de WIA weer willen gaan werken, voor mensen die langdurig werkeloos zijn of voor mensen die een Wajong-uitkering hebben. Dat maakt dat de doelgroepen divers zijn, van jong tot ouder, van hoog- tot lager opgeleid. Alle trajecten zijn ieder op hun eigen manier uitdagend en er op gericht de klant vanuit een rustige positie met zelfvertrouwen de arbeidsmarkt met succes te leren benaderen.

Hoofd (bureau) redactieafdeling

Jan 1996 - Oct 2005
Diverse uitgeverijen

Mijn loopbaan in de uitgeefwereld begon in 1996 bij een kleine cultuurhistorische uitgeverij (Regioproject, Groningen) waar ik als Manus-van-alles er voor gezorgd heb dat de projecten waar niemand tijd voor had werden uitgegeven in de vorm van  prachtig verzorgde boeken. Vanuit daar stapte ik over op de academische boeken- en tijdschriften wereld en kwam via Van Gorcum (Assen) terecht bij Taylor&Francis Publishers waar ik als meewerkende voorman een redactieafdeling heb opgezet met als resultaat een afdeling die organisatiebrede waardering ontving, en gestroomlijnd zorgde voor de tijdige publicatie van een groot aantal kwalitatief hoogstaande boeken en tijdschriften.