Printing tool Download PDF

Summary

Adressa: Rr.Nena Terez Fush Kosove


Work experience

Education

SHkolla e mesem ekonomike ''Isa  Boletini''

Kolegji AAB

Drejtimi:Marketing dhe admisnitrim biznesi