Download PDF

Education

20102011

Master of science

Lund University, Lund School of Economics and Business Administration

Specialization; Managing People, Knowledge and Change

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.

Det internationella magisterprogrammet behandlar det strategiska arbetet i en organisation från ett management- och konsultperspektiv. Fokus ligger på problemlösning genom såväl teoretiska koncept och modeller, som aktuella situationer. Ämnen som belyses är ledarskapsfrågor, förändringsprocesser, kunskapshantering samt human resources-frågor.

20062010

Filosofie Kandidatexamen

Lunds Universitet, Campus Helsingborg

Lunds universitet, Campus Helsingborg.

Kandidatprogrammet är ett tvärvetenskapligt program med fokus på marknads- och managementfrågor centrerade kring kundrelationen. Programmet behandlar såväl företagsekonomiska som sociala, kulturella och miljömässiga perspektiv.

Work experience

2010Present

Säljare

Nilson Group (Ecco)

Förutom försäljning i butik innebär mitt arbete också kassahantering (Extenda), butiksexponering, lagerhantering, inköp och andra administrativa uppgifter. Under min tid på Ecco har jag drivit igenom förslagpå bland annat tävlingar och inköp, samt utbildat en ny säljare. 

MAGISTERUPPSATS

MIN KREATIVA SIDA

I SÖKANDET EFTER...

Som utexaminerad företagsekonom söker jag nu arbete i en nytänkande och framåtsträvande organisation som har en öppen företagskultur och ett samhällsansvarigt tänk.

Jag letar efter en tjänst som ger mig möjlighet att använda och utveckla mina kompetenser, men som också bjuder på nya kunskaper. Ansvar och målsättningar är viktiga för mig, såväl i en säljande som i en mer administrativ tjänst. Jag trivs som bäst i en koordierande och organiserande roll där jag får vara en del av företagets utveckling. Kort sagt är jag på jakt efter en utmaning!

ANDRA ERFARENHETER

  • Är med på topplistan över regionens bästa säljare på Ecco. 
  • Utvecklar marknadsföring och är rådgivare åt en enskild firma inom hälsa och vård. Just nu utvecklar jag informations- och marknadsföringstexter inför lanseringen av en ny hemsida. 

DATAKUNSKAPER

Jag har mycket goda kunskaper i Office-paketet samt hanterar informationssökning via internet väl. Jag har även användarerfarenhet av databaser och kassasystem.

SPRÅKKUNSKAPER

Mitt modersmål är svenska. Jag talar och skriver flytande engelska. Jag har även studerat elementär danska vid Lunds universitet.

PERSONLIG PROFIL

En nyfiken och kreativ 25-årig civilekonom med specialisering i Service Management. Arbetsbakgrunden ligger främst i olika service- och säljyrken, med en fallenhet för att skapa nöjda kunder. En organisatör och samordnare som trivs med ett intensivt arbete.

REFERENSER

Christina Lurell, Butikschef, Nilson Group, Ecco

"Anna Lindqvist har ett positivt, trevligt och flexibelt sätt, som gör henne omtyckt av både kunder och arbetskamrater. Ordningssinne, ärlighet, ansvarskänsla, lojalitet och god förmåga att etablera smidiga kundkontakter har medfört att arbetsuppgifterna utförs till vår fulla belåtenhet."

Hanna Larsson, Vik. första säljare, Nilson Group, Ecco

"Vid säljtävlingar har Anna uppnått mycket goda resultat. Hon ligger oftast på topp-3 i regionen. Hennes försäljningssiffror ligger generellt på en mycket hög nivå. Vi lämnar därför gärna våra bästa rekommendationer för Anna."

Johan Karlsson, Chef, Mr. Clean

"Under denna tid har Anna visat god arbetsmoral samt intresse för yrket och varit ansvarsfull på ett mycket betryggande sätt. Hon har alltid varit positiv och har lätt för att samarbeta med andra. Så det är på det varmaste jag kan rekommendera Anna."

KÖRKORT

Innehar B-körkort.

REFERENSER

Lämnas gärna vid förfrågan!