Printing tool Download PDF

Om mig

Hvem er jeg?
Jeg er en standhaftig og arbejdsom ung mand, der sætter pris på at have mange bolde i luften, og må også erkende at jeg fungerer bedst i et vekslende miljø. Igennem både min tid ved militæret og mine lange rejser til både Australien og Canada har jeg opnået stor individualitet og jeg har erfaret at jeg er pålidelig i vanskelige situationer.
Det har også været en modningperiode som har gjort mig opmærksom på både mine positive og negative sider. Jeg sætter stor pris på ærlighed og selv-udvikling igennem både ris og ros. Meget af min fritid bruger jeg på min uddannelse som bygningsingeniør på AU og træning og har tidligere dyrket triatlon på elite niveau. Når alt dette er sagt, vil jeg dog stadig karakterisere mig selv som en rolig fyr, med benene på jorden.

Hvad leder jeg efter?
- Nye udfordringer for at udvikle og teste mig selv.
- Et sjovt og spændende arbejdsmiljø.
- Gode kollegaer, med mulighed for fritidsaktiviteter.

Hvilke værdier bidrager jeg med?
- Loyalitet.
- Humor.
- Ansvarlighed.

Arbejdshistorie

Nov 2015Nov 2016

Livredder

Water & Wellness Randers
Jul 2015Oct 2015

Blomstersælger

Stalks & Roots

Hovedsagligt et feriejob, men med stor interaktion med kunder og et krav om en "go-getter" attitude.

Dec 2014Feb 2015

Gårdmedhjælper

Wave Hill Station

Jeg arbejdede som medhjælper på en kvæggård i Grafton, Australien. Mine arbejdsopgaver var som følgende: Hyrdning af kvæg, opsætning af hegn, nedgravning af vandrør/ledninger til vandanlæg, maling af huse og meget mere.

May 2014Nov 2014

Cocktail Bartender

The Governors Table - Sydney

Et arbejdsmiljø som kræver at man kolde holde hovedet koldt, og arbejde præcist og effektivt. jeg har haft en fritidsinteresse i at lave cocktails og var så heldig at være én af de få udvalgte til holdet som skulle være med til at stable denne restaurant i hjertet af Sydney på benene, en restaurant der til trods for sin korte livstid ligger #219 ud af 4213 restauranter i Sydney.

     

Aug 2013Mar 2014

Garder

Den Kongelige Livgarde

I min tid ved livgarden blev jeg i den grønne periode udnævnt til  gevær 1 på øvelser, og varetog rollen som gruppefører under rexturen, altså en SG rolle, da den oprindelige gruppefører måtte aflyse pga. knæskade. Har derudover også varetaget opgaven som post for gevær som vagtgående garder for Hendes Majestæt Dronningen.

Sep 2011Aug 2013

Information & Service medarbejder

Randers Regnskov

Formidling, salg af billetter og information.

Uddannelse

Feb 2015Mar 2016

Systematisk Enneagram og NLP Master Coach

Oll Udannelseshus

Enneagrammet (personlighedslæring) og NLP, (Neuro Lingvistisk Psykologi/Programmering), suppleret med systemisk tankegang og hukommelsesteknikker i en og samme uddannelse.

Aug 2013Nov 2013

Udvidet Førstehjælp

Den Kongelige Livgarde
Aug 2010May 2013

STX

Randers Statsskole

Matematik A og Bioteknologi A

Mar 2013Apr 2013

AMU-uddannelse

Tradium, Randers

Har med tilfredsstillende resultat gennemført kurserne: lederens rekrutteringsværktøjer og konceptanvendelse i detail-handlen.

Aug 2009Jul 2010

Sports udveksling

Vancouver, Canada

Jeg boede hos vores forlængede familie i Vancouver og trænede 18-25 timer om ugen (hovedsagligt svømning) - jeg gik i denne periode ikke i skole, men arbejde i fritiden for min onkel.

Referencer