Andreas Oll

  • Randers 8920
Andreas Oll

Om mig

Hvem er jeg?
Jeg er en standhaftig og arbejdsom ung mand, der sætter pris på at have mange bolde i luften, og må også erkende at jeg fungerer bedst i et vekslende miljø. Igennem både min tid ved militæret og mine lange rejser til både Australien og Canada har jeg opnået stor individualitet og jeg har erfaret at jeg er pålidelig i vanskelige situationer. Det har også været en modningsperiode som har gjort mig opmærksom på både mine positive og negative sider. Jeg sætter stor pris på ærlighed og selvudvikling igennem både ris og ros. Meget af min fritid bruger jeg på at dyrke triathlon, og deltager pt. i elite-feltet i DM-serien i sprint. Min deltagelse i elitesport har været med til at gøre mig utrolig målbevidst og resultatfokuseret.


Hvad leder jeg efter?
- Nye udfordringer for at udvikle og teste mig selv.
- Et sjovt og spændende arbejdsmiljø.
- Gode kollegaer, med mulighed for fritidsaktiviteter.

Hvilke værdier bidrager jeg med?
- Loyalitet.
- Humor.
- Ansvarlighed.
- Dedikation.

Arbejdshistorie

Work History
Jul 2015 - Oct 2015

Blomstersælger

Stalks & Roots

Hovedsagligt et feriejob, men med stor interaktion med kunder og et krav om en "go-getter" attitude.

Dec 2014 - Feb 2015

Gårdmedhjælper

Wave Hill Station

Jeg arbejdede som medhjælper på en kvæggård i Grafton, Australien. Mine arbejdsopgaver var som følgende: Hyrdning af kvæg, opsætning af hegn, nedgravning af vandrør/ledninger til vandanlæg, maling af huse og meget mere.

May 2014 - Nov 2014

Cocktail Bartender

The Governors Table - Sydney

Et arbejdsmiljø som kræver at man kolde holde hovedet koldt, og arbejde præcist og effektivt. jeg har haft en fritidsinteresse i at lave cocktails og var så heldig at være én af de få udvalgte til holdet som skulle være med til at stable denne restaurant i hjertet af Sydney på benene, en restaurant der til trods for sin korte livstid ligger #219 ud af 4213 restauranter i Sydney.

     

Aug 2013 - Mar 2014

Garder

Den Kongelige Livgarde

I min tid ved livgarden blev jeg i den grønne periode udnævnt til  gevær 1 på øvelser, og varetog rollen som gruppefører under rexturen, altså en SG rolle, da den oprindelige gruppefører måtte aflyse pga. knæskade. Har derudover også varetaget opgaven som post for gevær som vagtgående garder for Hendes Majestæt Dronningen.

Sep 2011 - Aug 2013

Information & Service medarbejder

Randers Regnskov

Formidling, salg af billetter og information.

Uddannelse

Education
Feb 2015 - Mar 2016

Systematisk Enneagram og NLP Master Coach

Oll Udannelseshus

Enneagrammet (personlighedslæring) og NLP, (Neuro Lingvistisk Psykologi/Programmering), suppleret med systemisk tankegang og hukommelsesteknikker i en og samme uddannelse.

Aug 2013 - Nov 2013

Udvidet Førstehjælp

Den Kongelige Livgarde
Aug 2010 - May 2013

STX

Randers Statsskole

Matematik A og Bioteknologi A

Mar 2013 - Apr 2013

AMU-uddannelse

Tradium, Randers

Har med tilfredsstillende resultat gennemført kurserne: lederens rekrutteringsværktøjer og konceptanvendelse i detail-handlen.

Aug 2009 - Jul 2010

Sports udveksling

Vancouver, Canada

Jeg boede hos vores forlængede familie i Vancouver og trænede 18-25 timer om ugen (hovedsagligt svømning) - jeg gik i denne periode ikke i skole, men arbejde i fritiden for min onkel.

Referencer

References