Download PDF

Onderwijs

20172018

LLM Financieel Recht

Universiteit Leiden, Nederland
20142017

LLB Rechtsgeleerdheid (afstudeerrichting International Business Law)

Universiteit Leiden, Nederland
20102012

A-Levels

Caterham School, Verenigd Koninkrijk

Bestudeerde vakken: politicologie, Frans, Engelse literatuur, wiskunde.

Werkervaring

Aug 2016Mei 2017

Junior Business Analyst

Venturis Consulting Group

In deze positie werkte ik aan projecten ten behoeve van advocatenkantoren over de hele wereld. Ik heb met name onderzoek gedaan naar de juridische markt in allerlei landen, databases opgesteld aan de hand van gevonden gegevens en ondersteuning geboden aan de partners in het schrijven van strategische adviesstukken.

Jul 2015Aug 2015

Summer Intern - Arbitrage

The International Commercial Arbitration Court at the RF Chamber of Commerce and Industry

Onder begeleiding van een van de arbiters heb ik een casus verwerkt en ook aan de processen deelgenomen. Tijdens die stage heb ik beter kennis gemaakt met het gebied van dispute resolution.

Jun 2015Jul 2015

Summer Intern - International Tax Law

Baker Tilly International

Als student-stagiaire van de afdeling International Tax Law in Baker Tilly heb ik gezien hoe juristen omgaan met belastingen in gevallen van multi-nationals in het internationaal recht. Door het meewerken aan reële oplossingen voor onze cliënten heb ik geleerd over de plaats van belastingproblemen in het hedendaagse juridische leven van ieder bedrijf.

Feb 2014Apr 2014

Funder

Santander Bank

In mijn positie als Funder moest ik met cliënten en hun data werken in de loop van het financieringsproces van de banklening. Als resultaat heb ik kennis gemaakt met de technische kant van het financieel recht en het bedrijfsleven.

Nevenactiviteiten

International Arbitration Summer Course Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

In de zomer van 2016 volgde ik een week-lang cursus arbitrage. Deze bestond uit allerlei seminars over (onder andere) de procedure, oral advocacy en de tenuitvoerlegging van de vonnis. De cursus was met een Moot Court afgesloten, die ik samen met mijn team heb gewonnen. 

Debateren

Leiden Debating Union

Als lid van de debatvereniging van onze universiteit, oefen ik essentiële juridische vaardigheden zoals public speaking en sterk argumenteren. Ik verbreed mijn horizon met elk debat.

Bestuursjaar

'Preview' tijdschrift

Vanwege mijn groeiende belangstelling voor het recht en de politiek, werd ik tijdens mijn laatste jaar van de middelbare school bestuurslid van het tijdschrift 'Preview'. Ik had de functie van auteur en editor.

Peer Advisor

Royal Alexandra and Albert School

Ik heb gewerkt met jongere studenten van mijn school die allerlei problemen ondervonden tijdens hun studie. Voor die positie moest ik een speciale training volgen.

Andere vaardigheden

Talen

Met het oog op een hele internationale carrière en een grote passie voor reizen, besteed ik veel tijd aan het leren van talen. Daarom spreek ik: 

  • Nederlands - hoger niveau
  • Engels - moedertaal
  • Frans - intermediate
  • Russisch - moedertaal

Computerwetenschap

Ik ben zeer bekend met Microsoft Word, Excel en Powerpoint, evenals zowel Windows als Mac operating systems.