Download PDF

Om Mig

Jeg har helt fra de sociale mediers start, været involveret i at opbygge sociale fællesskaber, (primært fan-baseret) inden for musik- og onlinespil-branchen. Dette har ikke kun givet mig en dyb forståelse for digital content og digitale strategier, men også et stort forspring inden for social medier som helhed. Nu 13 år senere, er jeg meget stolt af, at være en af de første i Danmark til at starte og definere, hvordan man i dag bruger sociale medier og content til at ramme sin målgruppe.

I en organisation er jeg meget alsidig i forhold til mit team og kollegaer – Hvor end der er mulighed for at bidrage og forbedre mine opgaver, trives jeg. Jeg er meget loyal og troværdig team player, som altid har stort fokus på virksomhedens og mine klienters bundlinje, hvorfor jeg altid tænker kosteffektivt, på værdi og ROI, for alle de interessenter der er involveret. Jeg er et selvtænkende individ, der fokuserer på nye løsninger for at forbedre status quo. Jeg er ikke bange for at teste nye teorier og udfordre eksisterende metoder og tendenser indenfor mit felt. Jeg er en ivrig forfatter og foredragsholder inden for mit felt. Mit arbejde er blandt andet blevet udgivet steder som, Berlingske Business, Børsen og Huset Markedsføring.

Jeg vil med stolthed slutligt tilføje, at jeg er en gift mand og Far.  Jeg prøver altid at skabe positive forandringer for de personer i mit liv og netværk, også selvom jeg har mange opgaver og bolde i luften. Jeg er altid interesseret i at give tilbage og donere min tid, til at hjælpe andre i en god sags tjeneste. Derudover er jeg en nørd som elsker musik, stand-up, start-up, teknologi, samt haute horlogerie.
Nøgle færdigheder

Sociale medier og digitale strategier
Digital markedsføring og annoncering
Valg og køb af digitale pladser
Projektledelse
Kreative tiltag og content 
Data og analyser 

Arbejde

Nov 2014Mar 2016

Head of Social Media & Digital

citrusmedia

Jeg blev headhuntet til citrusmedia for at etablere og kickstarte den digitale og sociale afdeling, af de tidligere off-line mediebureau. Jeg har formået at etablere afdelingen og vækste organisationen med +2 mio. kr. i salg, samt givet dem viden til at lande og eksekvere digitale kampagner for store kunder som Telenor, Milestone Systems, Adidas, McCann Erikson og Marc Jacobs. Mine daglige opgaver omfatter projektledelse, kreativ udvikling og udformning, samt håndtering af den sociale og digitale afdeling, som indbefatter salg, rådgivning, uddannelse, strategier, ledelse samt udvikling af kampagner på alle digitale og sociale platforme. (Efter aftale, kan fuld portefølje af kunder vises.)

Jul 2014Mar 2015

Head of Social Media

woumedia

Mine primære opgaver i Woumedia var at vækste det nystartede digitale bureau inden for social og digitale løsninger. I den korte tid jeg var i firmaet, formåede jeg at vækste woumedia med 500-1000% på alle platforme og lande store kunder som Mærsk, Jose Cuervo og Kraken.

20022013

Founder and Managing Director

ALX/AMG

Selvom "Founder and Managing Director" lyder så godt på cv’et, kan det afspejle al det blod, sved og tårer som det krævede o de  12+ år, hvor jeg arbejdede i underholdnings industrien. Jeg begyndte som artist og sluttede som ekspert i sociale medier. Jeg påtog mig roller fra backup-sanger til psykolog, Tour manager til projektleder. Jeg har arbejdet med utallige artister og virksomheder, bl.a. Sony, Warner, Saxo Bank, TDC, McKinsey og Toys'R'Us. Det har professionelt og personligt været en meget givende periode der har ført udviklingen af sociale medier teorier, som jeg har implementeret i dag.

Uddannelse

20142015

ASMS Certification (Advanced Social Media Strategy)

School of Public Communications at Syracuse University New York
20092011

BA - Kaospilot

Kaospilots, Aarhus

Certificering

2015Present

Hootsuite Social Marketing Certification

Hootsuite
2014Present

Hootsuite Professional Certification 

Hootsuite
2014Present

Hootsuite Agency Partner Certification

Hootsuite 
2009Present

Graphic Facilitation Level 1 & 2

Bigger Picture

Div.

Sprog: Engelsk (modersprog), Dansk (flydende i skriftlig og mundtlig), Farsi (flydende mundtlig)

Drivers License: B 

Gift med Carina siden 2010, Far til Scarlett på 6år