Download PDF

Summary

In primii ani de cariera imi doresc sa acumulez cat mai multe informatii si sa capat experienta in meseria aceasta. In viitor, ca inginer proiectant, doresc sa detin cunostiintele si aptitudinile necesare pentru a alegerea si proiectarea sistemelor structurale ce prezinta un raport optim intre cerintele beneficiarului, cel mai adesea cerinte economice, si cerintele de rezistenta ce asigura capacitatea sistemului si confera acestuia siguranta in utilizare.

Date personale

.

Adresa :                                     Intrarea Aviator Caranda, nr.8, bl.B4,sc.A, ap.8, sector 6,

                                                  Bucuresti

Telefon:                                    0756966352

Email:                                          [email protected]

Nationalitate:                            Romana

Data nasterii :                           11-Iulie-1990

Sex:                                           Masculin

Educatie

Sep 2005Jun 2009

Diploma Bacalaureat

Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu

Aptitudini

AutoCAD
Aptitudini necesare pentru desenul tehnic al planselor si cunostinte minime pentru programare in AutoCAD - LISP.
ETABS si SAP2000
Cunostinte pentru modelarea necesara efectuarii calculelor statice liniare cat si neliniare (pushover - pentru lucrarea de licenta).
Autodesk Revit Structure
Modelare 3D- BIM
Microsoft Excel
Modelarea majoritatii algoritmilor folositi in calculul de rezistenta a elementelor structurale.
Microsoft Word
Limbaje de programare
Python si JAVA
Webdesign
HTML, PHP, CSS, MYSQL

Lucrarea de Diploma

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Descrierea constructiei: Hala industriala P+1, suprafata de 50x41m impartita in 2 deschideri de aprox. 25 m si 4 travei de aprox. 14m; Sistemul structural principal: Cadre din beton armat monolit. Ceea ce face ca aceasta constructie sa fie diferita de celelalte tipuri curente este dimensiunea mare a elementelor, dimensiune ce a rezultat din conditiile impuse de functionalitatea spatiului si de necesitatea asigurarii capacitatii portante a elementelor pentru preluarea incarcarilor deosebit de mari (20 kN/mp). Spre exemplu grinda principala longitudinala are inaltimea de 2.50 m iar latimea de 90cm; stalpii au lungimile laturiilor de 1.20m x 1.20m. Din cauza particularitatiilor acestor elemente s-au efectuat calculele de verificare a deshiderii fisurilor si a deformatiei de lunga durata. Verificarea mecanismului de plastificare a structurii a fost facuta cu ajutorul calcului static neliniar (pushover). Cu toate ca aceste dimensiuni par neeconomice ele au fost alese impreuna cu necesarul de armatura pentru a respecta un procent de 1%, procent ce este optim din punct de vedere economic. Pentru sarpanta au fost alese grinzi si pane prefabricate precomprimate.

Certificate

Jul 2014Present

Certificat de competenta lingvistica limba engleza - Nivel A2

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti
Dec 2008Present

Categoria B

Permis de conducere

Experienta in alte domenii

Feb 2008Dec 2009

Consultant IT

SC SpecialTehnik SRL

Am oferit consultanta pentru majoritatea problemelor legate de partea de IT a firmei (webdesign, retelistica, programare).

Responsabilitati: crearea conditiilor necesare unei bune desfasurari a muncii pe domeniu IT (rezolvarea rapida a problemelor de retelistica, ajutor software, webdesign).