Printing tool Download PDF

Summary

Adress: Strada Nicolae Pascu, Nr. 2, Sector 3, Bucuresti (Romania)
Phone Number: +40722550201
E-mail: [email protected]

Work experience

Oct 2014Present

Voluntar

Cercul AERS (Afaceri, Etica si Responsabilitate Sociala), Bucuresti
Principalele mele responsabilitati in cadrul AERS sunt de a organiza strangeri de fonduri si evenimente caritabile pentru persoane defavorizate(de exemplu: Balul Primaverii, 12 Martie 2015- a reprezentat in fapt, o strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer de la Asociatia Sf. Pavel,Bucuresti)

Jul 2015Oct 2015

Housekeeping Supervisor

HOTELCARE Ltd., Londra 
Am supervizat activitatile de curatenie ale personalului ce se ocupa cu intretinerea hotelului, in vederea asigurarii unor camere atractive pentru clienti. Printre principalelele mele responsabilitati se enumara atribuirea de sarcini, verificarea zilnica a serviciilor de curatenie prestate de catre echipa si analizarea tuturor plangerilor venite din partea clientilor in ceea ce priveste serviciul de curatenie. De asemenea, m-am asigurat de mobilizarea si trainingul noilor angajati si am pastrat in permanenta legatura cu managerul hotelului.
Dec 2014Feb 2015

Stagiar

Arexim Audit, Bucuresti
Principalele mele activitati si responsabilitati in cadrul Arexim Audit si Contabilitate au fost: acumularea de noi cunostiinte in ceea ce priveste aspecte cheie legate de activitatea unei societati comerciale in Romania, managementul resurselor umane si salarizare si audit financiar. De asemenea, am fost responsabila de calculul salariilor in sistemul Infosix, de operatiunile curente in activitatea firmei, de inregistrarea contabila a operatiunilor curente utilizand sistemul informatic Infosix, realizarea tuturor documentelor din partea departamentului de Resurse Umane si Salarizare.
May 2014Sep 2014

Agent servicii clienti

BRD Finance, Bucuresti
Am activat in cadrul departamentului de Recuperari, avand ca si responsabilitati: 
▪ Organizarea,efectuarea si urmarirea recuperarii pe cale amiabila a creditelor restante;
▪ Preluarea apelurilor de tip Incoming ale clientilor BRD Finance;
▪ Respectarea procedurilor in vigoare si obligativitatea aplicarii lor (proceduri, instructiuni de lucru,
informari interne;)
▪ Verificare situatie client si update informatii legate de acesta;
▪ Identificarea motivului neplatii
▪ Analiza a situatiei financiare a clientului (salariu, bonusuri, cheltuieli de intretinere, chirii, alte credite,
evenimente speciale, etc;)
▪ Comunicarea informatiilor legate de credit clientului (modalitati de plata, obligatii contractuale,riscuri asumate;)
▪Propunerea soutiei optime (plata integrala, esalonata, reesalonata, modificare data scadenta, refinantare, reglare penalizari;)
▪Follow-up implementare solutii;
▪Follow-up contract pe durata mentinerii contractului in portofoliul Soft Collection;
▪Cunoasterea aplicatiilor utilizate in Collection.
Jul 2014Aug 2014

Stagiar

Exelo Training and Development, Bucuresti
In timpul petrecut in cadrul Exelo Training& Development m-am familiarizat si am lucrat cu aspecte legate de social media (am adminisitrat pagina de Facebook si LInkedIn a companiei), baze de date, contabilitate si traduceri de documente(engleza-romana/ romana-engleza).
Nov 2013Jun 2014

Voluntar

ASAA (Asociatia Studentilor din Administratie si Afaceri)
In cadrul ASAA, am fost membra a departamentului de HR avand ca activitati si responsabilitati selecţia şi recrutarea noilor membrii ai asociatiei, pastrarea unei evidente corecte a informatiilor legate de membrii asociatiei, redactarea proceselor verbale ale sedintelor de CD şi transmiterea concluziilor sedintelor de administratie tuturor membrilor asociatiei.
Jan 2013Sep 2013

Consultant asigurari si contabilitate primara

SC Filip Sistem COM SRL, Targoviste
M-am ocupat de incheierea politelor de asigurare (RCA, locuinte, de viata) şi am oferit consultanta in legatura cu acestea. Pe langa aceasta, am administrat şi dezvoltat portofoliului de clienti, am prezentat, promovat şi vandut produsele firmei si m-am ocupat de activitatile de secretariat.
Operatiunile cu numerar, pregatirea ordinelor de plata si a documentelor bancare, depunerea incasarilor la banca si intocmirea registrului de casa s-au enumerat, de asemenea, printre responsabilitatile mele.

Education

Oct 2013Present

Licentiat in Economie

Universitatea Bucuresti, Facultatea de Administratie  si Afaceri
Principalele discipline studiate sunt urmatoarele: Manegement General/ Proiect/ Strategic/ Resurselor Umane, Marketing, Dreptul Afacerilor, Mecanisme Concurentiale si Preturi, Managementul Afacerilor Mici si Mijlocii, Microeconomie/Macroeconomie, Statistica Economica, Baze IT, Matematica aplicata in Economie.
Oct 2013Present

Certificare pentru functia didactica-modul psihopedagogic

Departamentul de Formare a Profesorilor al Universitatii din Bucuresti
Sep 2009Jun 2013

Diploma Bacalaureat

Colegiul National "Constantin Carabella", Targoviste
Principalele discipline studiate sunt urmatoarele: Limba si Literatura Romana, Engleza, Franceza, Istorie si Geografie.

Skills

Organisational / managerial skills
Ca si intern la Arexim Audit am dobandit si mi-am dezvoltat competente precum atentia sporita la detalii, rezistenta la stres si managementul timpului.
Timpul petrecut la Exelo Training& Development, m-a ajutat sa-mi dezvolt capacitatea de analiza si sinteza.
De asemenea, am dobandit competente de leadership, organizare si problem solving, in perioada in care am ocupat postul de Housekeeping Supervisor.
Communication skills
Bune abilitati de comunicare, diplomatie si spirit de schipa si competitiv, toate acestea dobandite in urma experientei mele ca agent servicii client-BRD FINANCE IFN SA. De asemenea sunt o persoana flexibila, ma adaptez cu usurinta in noi medii de lucru si cu colegii noi.
Digital competence
Certificat Digital- Utilizator Independent
Information processing -Independent user
Communication -Proficient user
Content creation -Independent user
Safety -Proficient user
Problem solving -Independent user

I should be your next Marketing Junior! Why? 

Este simplu! Pentru ca imi doresc acest lucru, iar atunci cand imi doresc ceva dau tot ce este mai bun.

Dupa cum ati putut observa nu am prea multa experienta in Marketing insa sunt convinsa ca dorinta mea de a invata lucruri noi si de a ma dezvolta in acest domeniu poate compensa.  

Pe durata primilor doi ani de studiu, am acumulat cunostiinte in domeniul marketingului cu ajutorul cursurilor studiate (Marketing si Macanisme Concurentiale si Preturi), cursuri in cadrul carora am elaborat proiecte de grup ce constau in promovarea unor "idei sau afaceri", tinand cont de strategiile de marketing.
Aceste proiecte au reprezentat baza acumularii unei experiente in research, analiza de date, munca de echipa  si presentation skills. 

Din punct de vedere practic, am intrat in contact cu social media in cadrul internshipului de la Exelo Training& Development( am administrat pagina de Facebook si LInkedIn a companiei) si ca voluntar in cadrul diferitelor asociatii unde a trebuit sa promovez evenimentele in desfasurare.

Consider ca este intotdeauna loc pentru mai bine, de aceea sunt convinsa ca acest job va face o diferenta in cariera mea si imi va oferi sansa de a aplica toate aspectele teoretice intr-un scenariu in care sunt membru al echipei Bookster si ajut la dezvoltarea obiectivelor si strategiilor de marketing ale acesteia.

Astept cu nerabdare sa primesc un raspuns pozitiv si sa ne cunoastem mai bine.


 Portfolio