Download PDF

Albrim Ukaj

Work experience

Ndihmes Shites

BAU Market

Education

Instalus i Nxemjes dhe Klimatizim

SHMLT "11 Marsi'

kontakt

+37745566886    dhe albrimukaj@gmail.com