Download PDF

Erfarenhet

Dec 2014Feb 2015

Laboratorieassistent

Intertek scanbi

Laboratorieassistent Intertek Scanbi med placering i nematodlab. Arb. upp provupparbetning, så som utsädespreparering, jordprovsslammning och tallvedsberedning, av flertalet förekommande nematodtyper.

Jun 2014Dec 2014

Laboratorieassistent

Intertek Scanbi

Praktikplats på ScanBi Diagnostics. Huvudsakliga arbetsuppgifter realtids-PCR, DNA-extraktion och homogenisering av diverse provtyper, tex majs, raps och kött.

Utbildning

20122012

TOEFL - Test of Enlish as a Foreign Language

20032007

Bachelor's degree

Al-Anbar University

Kandidatexamen i allmän Biologi. (Validerad till svensk kandidatexamen 180 hp)

Sep 2000Jun 2003

Gymnasium

Habbaniyah secondary school

Gymnasiekompetens vid Habbaniya Gymnasieskolan i Irak

Språk & Övriga meriter

  • Svenska  - Mycket bra
  • Engelska - Mycket bra
  • Arabiska - Moderssmål
  • MS Office - Mycket bra
  • Powerpoint - Mycket bra
  • Excel - Bra
  • Microsoft Access - Mycket bra
  • Photoshop - Bra

Innehar B-körkort och tillgång till bil. Kontakta mig för referenser.

Personligt Brev

Hej


Jag söker med stort nöje tjänsten i frölaboratoriet och ser fram emot att jag kan bidra med min erfarenhet, tekniska handlag och kunskap i biologi. Jag har alltid haft stort intresse att arbeta i laboratorium. Jag arbetade på Intertek ScanBi Diagnostics i Alnarp. Det var samarbete mellan Intertek Scanbi diagnostoics och SLU på nematodlab. Jag är van vid att arbeta noggrant med mina prover, jag trygg i självständigt arbete och att ta egna initiativ. Jag har inget emot repetitiva arbetsuppgifter. Det har jag vana av från mitt gamla arbete i nematodlab på ScanBi/SLU.
Under mina universitetsstudier har jag arbetat praktiskt med olika typer av prover, blod, urin, pcv mm. Samarbete, framåtanda och ambition är ledord som väl stämmer in på mig och som jag alltid försöker leva upp till. Jag fram emot ett möte där jag kan berätta lite mer om mig och vad jag kan bidra med i er verksamhet.

Med vänliga hälsningar

Ahmed Safi