Printing tool Download PDF

locuri de munca

Feb 2012Aug 2013

Reprezentant Vanzari

Inter Cars Romania

O alta experinta frumoasa si interesanta am avut-o in timpul angajarii la firma franciza Inter Cars Romania. Initial am inceput ca sofer livrator in orasul Pitesti judetul Arges. Bineinteles, toata aceasta activitate avea la baza suportul informatic, un sector drag mie. Cu aceasta ocazie am invata in timp scurt cum sa folosesc programele de gestiune, contabilitate si suport tehnic pentru clienti si identificarea pieselor auto. Drept urmare, am trecut de la sofer la gestionar, apoi de la gestionar la contabilitate primara si suport tehnic, apoi de la aceasta activitate am trecut la departamentul de vanzari (un atuu, pe langa cunostiintele IT, a fost si facultatea de Stiinte juridice si administrate si ale comunicarii, PR, deci munca cu omul si metodele de a atrage clientul catre produsul meu)

In momentul cand am ajuns pe domeniul de vanzari deja faceam zilnic traseul Pitesti - Rm. Valcea - Campulung - Pitesti pentru a contacta posibili noi clienti si a le arata ofertele mele de produse. Pot spune ca a fost o perioada superba in care imi puneam in aplicare toate cunostiinle dobandite in facultate.

Dec 2007Aug 2009

Tamplar

MF Arredamenti di Falorni Livorno

Dupa absolivrea liceului, am hotarat sa merg in strainatate la parintii mei, mai exact in Italia regiunea Toscana orasul Livorno. Am avut o perioada de vacanta de cateva luni dupa care m-am angajat. Am inceput ca ucenic, apoi dupa o perioada de 6 luni reusisem sa invat foarte bine limba si sa folosesc utilajele din constructia de mobila, drept urmare devenisem deja calificat ca tamplar in industria lemnului si a marmure. Pot spune ca am avut ocazia sa intalnesc un mediu de munca foarte evoluat dupa standardele si cerintele europene (incepand de la siguranta muncii, remuneratia, programul de munca si odihna, cu acte in regula si toate drepturile si obligatiile unui cetatean european). A fost o perioada dura dar frumoasa in ceea ce consta efortul fizic imbinat, cum imi place mie sa spun, cu uzitarea inteligentei.

Nov 2006Jun 2007

Designer grafic

Revista Idex Targoviste

In timpul liceului am avut ocazia sa experimentez acest domeniu fiind pasionat de zona IT si la momentul acela de editarea grafica pe calculator. Dupa o proba practica am obtinut acest job interesant. Aceasta activitate implica iesirea pe teren pentru a face fotografii, colecta informatii despre produse, locuri pentru ca apoi in mediul virtual cu ajutorul tehnicii de calcul si datelor obtinute pe teren sa realizez o macheta/reclama pentru a fi publicata intr-o revista de publicitate.

Educatie

Jan 2014Jan 2016

Master in studii de securitate si aparare

Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti

Am ales dupa acest timp, aceasta ramura de cunoastere pentru ca ma intereseaza acest domeniu in special pentru ca vreau sa il aplic pe partea de informatica, adica securitatea retelelor informatice si siguranta indivizilor internauti. Consider ca o educatie in securitatea informatica, la momentul actual, este ceva ce ar trebuii fiecare dintre noi sa o poata utiliza cu usurinta avand in vedere puterea de evolutie a tuturor lucrurilor ce se petrec in zona IT&C.

Jan 2009Jan 2012

Absolvent cu diploma de licenta - Specialist in comunicare PR

Universitatea Constantin Brancoveanu Pitesti

Prima data intr-un cadru universitar, reuseam sa inteleg cu adevarat si mai mult, sa adaug alte experiente deja celor existente din cadrul liceului. In timpul facultatii am intalnit persoane diferite fata de cei pe care ii lasasem in urma in orasul natal unde am facut liceul. Am intalnit idei noi, principii noi si aptitudini. Faptul ca am absolvit ca si specialist in comunicare si relatii publice se recunoaste in felul meu de gandire.

Jan 2003Jan 2007

Absolvent cu diploma de bacalaureat - Tehnician in Turism

Colegiul National Economic Ion Ghica Targoviste

Acest ciclu liceal, pot spune ca a fost prima experienta minunata in "joaca" cu ideea de echipa, cu omul. Au fost niste ani minunati alaturi de profesori minunate de la care am avut doar de invatat. Afirm cu placere ca acesti ani au consolidat baza educatiei mele.

Aptitudini

Activitati relaxante

Sunt un tanar caruia ii plac excursiile in aer liber, ador muzica si artele plastice ce ma incarca cu energie pozitiva. Sunt adept al lucrurilor frumoase si mai ales de cele facute de spiritul si vointa omului. Iubesc activitatile sportive precum alergatul, fotbalul si ciclismul, miscarea in general (de ex. imi setez o aplicatie pe telefon in care imi propun zilnic un numar de pasi pe care sa ii fac.)

Ambitie si vointa

Imi place sa recunosc ca de-a lungul timpului mi-am atins aproape toate obiectivele care mi le-am propus si am experimentat lucruri minunate alaturi de oameni minunati. Am avut numai de invatat si imi face placere sa ajut si pe altii sa inteleaga cum se pot face lucruri bune. Ma consider o persoana altruista, blanda si intotdeauna rationala si pragmatica. Indiferent de situatie, oricat de grea ar parea sa fie, reusesc sa gasesc o solutie cat mai benefica pentru mine si cei de langa mine. Intuitia, optimismul, patriotismul si cumpatul meu, le consider punctele mele forte.

Team management

Inca din anii de facultate la Relatii Publice si Comunicare m-am implicat in actiuni de echipa pentru rezolvarea cat mai corecta a taskurilor din cadrul seminarelor cat si din timpul jobului care l-am avut ca reprezentat vanzari in franciza Inter Cars Romania, am avut o echipa tanara si competenta pentru a face fata cerintelor clientilor nostri din domeniul pieselor auto. Sunt mandru sa stiu ca am facut o treaba buna alaturi de echipa, organizandu-ne traseele si livrarea cat mai rapida a marfurilor si satisfacerea celor mai exigente cerinte ale protofoliului de clienti.

Managementul computerului

Inca de la o varsta frageda am avut oportunitatea sa accesez aceasta noua lume a calculatoarelor, iar cu timpul am devenit pasionat de cunoasterea utilizarii unei astfel de aparaturi.

De-a lungul timpului am experimentat foarte multe programe, aplicatii, jocuri, tipuri de calculatoare si device-uri fapt pentru care am ajuns sa imi fie foarte usor sa inteleg cum functioneaza un dispozitiv electronic, cum se poate programa pentru a  face o actiune dorita. Pe scurt nu imi sunt straine limbajele de programare precum C++, PHP, HTML & CSS, Python si programele precum MS Office,  Adobe Photoshop si multe alte aplicatii. Am absolvit chiar si un curs de programa web la Crystal Mind Accademy din Bucuresti.

Contact

Targoviste - Dambovita

Blvd Eroilor nr.13, bl. C5C, sc. C, ap.12

Telefon : 0768 582 230

Skype : jingaadrian

YahooMail : [email protected]