Printing tool Download PDF

Vendlindja

PRISHTINE

Pervoje Pune

Albi Mall

Dyqan Rrobash

Pervoje pune si shitse kam punuar nje muaj ne Albi Mall , dhe ne nje dyqan rrobash

Shkolla e Kryer

Gjimnazi

Xhevdet Doda

Prishtine

Created withVisualCV