Adisa Ajvazi

  • Prishtine Kosove
Adisa Ajvazi

045-696-439

Vendlindja

PRISHTINE

Pervoje Pune

Work experience

Albi Mall

Dyqan Rrobash

Pervoje pune si shitse kam punuar nje muaj ne Albi Mall , dhe ne nje dyqan rrobash

Shkolla e Kryer

Education

Gjimnazi

Xhevdet Doda

Prishtine