Download PDF

Summary

Здраво! Рођена сам 8. јула 1992. године у Врању. Студирам српски језик и књижевност на Филозофском факултету у Нишу.  Волим рад са децом и  надам се да ћу након завршетка студија радити као професор у школи. Уживам у читању књига и цртању.  Од спортова волим пливање, одбојку и рукомет. Своје слободно време  проводим у природи или слушајући музику.  Што се тиче особина комуникативна сам,  прецизна, одлучна, темпераментна, волим да саслушам друге и уважим њихово мишљење. Више пута сам се показала као добар организатор. Опробала сам се у групном раду и увиделa његове предности и мане. Жељна сам нових знања и отворена за сарадњу и даље усавршавање. 

Education

Oct 2011Present

Седми степен

Филозофски факултет

Студент сам Филозофског факултета у Нишу, смер србистика. И поред стеченог стручног образовања у средњој школи, определила сам се за рад с децом. Обављена пракса на факултету ми је потврдила да сам направила прави избор. Поред тога, од малена волим да читам књиге и током школовања показала сам одређена интересовања према књижевности.

Sep 2007Jun 2011

Четврти степен

Економско - трговинска школа

У средњој школи била сам на смеру Пословни администратор. У склопу овог смера, постоји велики број стручних предмета помоћу којих сам савладала технику слепог куцања, пословни енглески језик, вођење пословних књига и остало што је у опису посла једног економисте. 

Sep 1999Jun 2007

Основна школа "Светозар Марковић"

Завршила сам Основну школу у Врању као вуковац.

Experience

Методичка пракса:

* Основна школа - "Радоје Домановић" у Нишу

* Средња школа - Гимназија "9. мај" у Нишу

Skills

Возач

Поседујем возачку дозволу "Б" категорије

Енглески језик

Солидно познавање Енглеског језика. Поседујем сертификат на нивоу "pre-intermediate".

Рад на рачунару

Техника слепог куцања, рад у следећим програмима: Microsoft Office Excel, Microsoft Office Word, Microsoft office PowerPoint.